Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Electrovalva New Holland LM435A

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LM435A
Cod produs
0ON3VKHC-RA
Out Of stock
Descriere
O electrovalva   New Holland LM435A originala este o parte functionala critica ce contribuie in mare masura la imbunatatirea confortului de rulare. Iata piesa de top pregatita pentru succes! Este o piesa esentiala atunci cand vrei sa te asiguri ca utilajul tau poate functiona optim, fara dificultati, pentru multa vreme. Asigura-te ca oferi vehiculului tau tot necesarul de piese de schimb, si ca toate sunt la standarde ridicate, pentru a te bucura de performanta in munca a utilajului!

Cu electrovalva cutie de viteze, te bucuri de o operare silentioasa si fara vibratii nedorite. Aceasta nu doar imbunatateste confortul soferului, ci si prelungeste durata de viata a altor componente ale cutiei de viteze. Fiabilitatea si durabilitatea electrovalvei cutie de viteze sunt garantate de testele riguroase de calitate si de standardele inalte de productie. Ai incredere in aceasta componenta  pentru a-ti asigura o functionare constanta si o productivitate crescuta a utilajului tau industrial.

O electrovalva New Holland LM435A este un produs de top!

Nu numai ca electrovalva noastra este de calitate superioara, dar ea este si usor de instalat si intretinut. Procesul de instalare este simplu si eficient, iar intretinerea se poate face cu usurinta, fara a fi nevoie de interventii costisitoare sau timp pierdut. O astfel de electrovalva este un dispozitiv tare important, astfel ca este bine sa te asiguri ca ii acorzi sansa utilajului tau de a avea unul atat de calitativ! Conceput pentru a regla functionarea cutiei de viteze si a corecta schimbarea vitezelor, articolul nostru este din gama de varf.

Servicii de top! Chiar aici, la noi!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Aceasta electrovalva New Holland LM435A are, timp de 6 luni, garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea pieselor noastre va decurge intotdeauna perfect, sigur si rapid! O electrovalva cutie de viteze pentru incarcator telescopic New Holland LM435A este alegerea potrivita pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Diametru interior -23mm
Lungime - 54mm
Mufa 2 pini tata
12V

Consum   - 18 Wati

Impedanta ( 20 grade ) -8.8+-04

Stragerea piulitelor: - spre mufa 6Nm

-spre valva 27Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura