Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cardan Manitou 44/5000-110

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
TVU190NQ-AT
Out Of stock
Descriere
Cardane, cardane… ce te-ai face fara ele? Dupa cum vezi, problema e cat se poate de serioasa si nu suporta amanare. Insa, din fericire, ai ajuns in locul potrivit pentru a remedia problema in cel mai eficient mod. Avem pentru tine un cardan Manitou 44/5000-110 nemaipomenit, pregatit sa-i redea vigoarea utilajului tau, asigurand o transmisie excelenta. O piesa puternica, capabila sa faca fata celor mai solicitante conditii de lucru mult timp de acum incolo. Calitate superioara ce poarta amprenta Dana Spicer - nu te va dezamagi!

Cand ai dubii in ce priveste compatibilitatea piesei care te intereseaza, e simplu sa te edifici. Un telefon si se rezolva! Si asta si o multime de alte aspecte ce tin de intretinerea utilajului tau si de remedierea defectiunilor pe care le intampini. Ai la indemana solutii complete pentru a-ti mentine utilajul in cea mai buna forma. Suna-ne si descopera beneficiile pe care ti le aduce colaborarea noastra!

Cardan Manitou 44/5000-110 - pentru o functionare impecabila!

Cardanele sunt componente de baza in sistemul de transmisie, de aceea e atat de nasol cand ti se rupe vreunul. Ele transmit puterea motorului catre diferitele componente ale utilajului tau. E un intreg mecanism acolo responsabil de transmiterea miscarii si trebuie sa fii atent la fiecare aspect. Crucile cardanice trebuie sa fie in perfecta stare si strong, nu gluma. Si nu neglija nici bridele sau suruburile de prindere, caci calitatea lor este de asemenea importanta pentru functionarea optima a sistemului cardanic.

Ai acces rapid la toate informatiile de care ai nevoie!

Pentru ca stim cat de dificil poate fi uneori sa pui cap la cap toate datele problemei, mai ales ca domeniul tehnic e plin de informatii stufoase, am creat un serviciu special de consultanta, care se pliaza pe nevoile tale. Simplu - ne contactezi, ne expui pe scurt situatia sau ne intrebi punctual ce te intereseaza sa afli despre utilajul tau ori piesele acestuia, iar echipa noastra de consultanti iti va oferi raspunsuri precise, complete, la obiect. Si pentru ca sa fie totul si mai frumos, acest serviciu este complet gratuit! Contacteaza-ne fara sfiala si pune-ne la incercare!

Ca sa n-ai motive sa-ti faci griji, iti spunem ca acest cardan Manitou 44/5000-110 vine insotit de un certificat de garantie valabil 6 luni de la data facturarii, care acopera eventualele defecte de fabricatie. Vei gasi documentele necesare in interiorul coletului.

Intelegem perfect prin ce treci si stim cat de pretios este timpul tau. Iti vom livra acest cardan Manitou 44/5000-110 super rapid. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda online sau telefonic, iar noi ne punem in miscare. De asemenea, daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Ca sa te bucuri de o functionare impecabila a utilajului dupa montajul piesei, iti recomandam sa apelezi la profesionisti pentru efectuarea interventiei. Este mult mai sigur si ei stiu exact ce au de bifat ca sa mearga treaba struna. Daca ai nevoie, te punem in contact cu o echipa de incredere din zona ta de activitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura