Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 603-211-86

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
ATXW7JDM-SC
Out Of stock
Descriere
In activitatea ta zilnica te sprijini utilaje performante, de o mare capacitate si cu o durata lunga de exploatare. Dar, la capatul acestor perioade de exploatare, apar episoadele pentru reparatii. Si le efectuezi fara sa te zgarcesti, pentru ca ai obraz fin si respect pentru parcul tau de vehicule, de banii tai, de portofoliul de beneficiari pentru care prestezi. Ce trebuie sa faci? Suni la ACN Piese Utilaje si comanzi necesarul cu piese de schimb, care include si un rulment butuc Dana Spicer 603-211-86 pentru inlocuire imediata. Le primesti a doua zi, iar mecanicii se deplaseaza la utilaj.

Minunile nu se intampla doar de sarbatori sau in urma unor manevre de magie, ci si in viata de zi cu zi, daca apelezi la oameni care stiu sa le faca. Oamenii de la ACN Piese Utilaje stiu sa faca minuni. Depozitul nostru este un loc al minunilor tangibile, de aceea te invitam aici de fiecare data cand simti ca ai nevoie sa ti se intample si tie una. Acesta este locul in care vei descoperi tot necesarul tau tehnic: piesele compatibile cu utilajul, un contact sigur pentru montaj dar si recomandari legate de o intretinere corecta. Acestea din urma absolut fara niciun cost. Nu ezita sa ne cauti!

Rulment butuc Dana Spicer 603-211-86 o alegere inspirata
De cele mai multe ori necazurile vin din exterior. De pilda, calitatea proasta a drumurilor, mai ales cand exista gropi adanci, greu de evitat. Aceasta duce cu siguranta si la defectiuni ale rulmentilor. Apa este dusman de moarte al acestora, pentru ca poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Conducerea prin apa, noroi sau zapada topita cu ajutorul sarii va avea un efect negativ asupra integritatii rulmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta niciodata nu te lasa
Noi si cu tine facem parte din aceeasi echipa. Tu esti partenerul care ne cere informatii iar noi suntem partenerul care ti le ofera pe cele mai bune. Fiind parteneri, vei avea parte de o identificare corecta, de solutii personalizate in functie de tipul de utilaj si chiar de interventii la fata locului, daca strigi dupa ele. Indiferent in ce parte a tarii te afli. Hai sa ne strangem mainile, partenere, am rezolvat si problema asta.

Garantie
Avem grija de fiecare data sa punem la dispozitie clientilor nostri cele mai bune articole de pe piata. Ne straduim sa le oferim ce este mai bun, iar in cazul in care piesele de schimb au defecte din fabricatie, le schimbam in cel mai scurt timp posibil fara niciun cost. Acest rulment butuc Dana Spicer 603-211-86 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru orice defectiune din fabricatie.

Livrare
Efectuam expeditia rulmentului comandat in conditii maxime de siguranta a coletului. Avem relatii excelente cu cele mai bune servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine ajunge deja la tine. Si tot maine mecanicul pe care ti l-a recomandat vine sa monteze rulmentul ca sa poti incepe imediat treaba. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Poa’ sa ninga, poa’ sa ploua, vei ajunge si la etapa de montaj. Nu incerca sa o faci pe iscusitul minitehnicus caci la rulmenti nu e ca la umflatul rotii cu aer de la compresor. Mai bine cere-ne recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un mecanic adevarat. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra in exploatare si este indicat sa lucreze bine inca de la inceput. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura