Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Simering tija cilindru cupa New Holland 675E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 675E
Cod produs
3YN5DQHS-AT
Out Of stock
Descriere
Fiecare piesa are aportul sau la punerea in functiune a utilajului tau. Chiar si cele relativ mici, cum este acest simering tija cilindru cupa New Holland 675E care ti-a atras atentia, isi dovedesc din plin necesitatea. Stii cand? Atunci cand cedeaza si constati consecintele. Decat sa le simti pe pielea ta, mai bine actionezi la timp. Iar simeringul pe care ti-l propunem iti va satisface exigentele pana in cel mai mic detaliu, inclusiv al pretului. Este fiabil si extrem de rezistent, fiind proiectat astfel incat sa faca fata conditiilor dificile si factorilor de uzura.

Iar de mai ai nevoie si de alte piese pentru a-ti repune pe picioare utilajul, arunca o privire pe site sau, si mai simplu, suna-ne si spune-ne care-i baiul. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa-ti ofere solutiile potrivite remedierii defectiunii cu care te confrunti. Un sfat face mult in momentele dificile! In plus, poti face rost de un plan personalizat de intretinere, ca sa scapi pe viitor de stresul defectiunilor.

Simering tija cilindru cupa New Holland 675E - pentru o functionare impecabila!
Lubrifierea si etansarea sunt capitole importante in intretinerea utilajului tau si sunt strans legate una de alta. Componentele nu pot functiona optim fara o lubrifiere impecabila, iar mentinerea lubrifierii este imposibila fara o etansare corespunzatoare. Si in acest punct intervin elementele de etansare, cum este si acest simering tija cilindru cupa buldoexcavator New Holland 675E destinat, dupa cum ii spune si denumirea, etansarii la nivelul tijei cilindrului de la cupa utilajului tau. Cand acesta se uzeaza, apar scurgeri si, implicit, defectiuni ale unor componente mai complexe.

Vrei sa afli mai multe despre nevoile utilajului tau? Contacteaza-ne!
Ai la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita! Cand nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, ori nu stii ce face o anumita piesa sau in cazurile in care nu dai de cap vreunei defectiuni si ai nevoie de ajutor in gasirea solutiei, specialistii nostri iti ofera raspunsurile de care ai nevoie. Iti va fi mult mai usor sa gestionezi problemele tehnice fiind bine informat, fara dubii, fara nelamuriri. Apeleaza la noi cu incredere, avem grija sa scapi de griji!

Parca altfel vezi lucrurile cand un produs este insotit de un certificat de garantie, iar pentru acest simering tija cilindru cupa New Holland 675E ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar avea defecte de fabricatie. Fie vorba-ntre noi, sunt foarte rare astfel de situatii, insa documentele necesare le vei regasi in interiorul coletului.

Iti intelegem perfect urgenta, astfel ca acest simering tija cilindru cupa New Holland 675E va porni catre tine imediat ce ai lansat comanda, online sau telefonic. Daca esti pe-aproape si vrei sa ne cunoastem, poti veni sa ridici coletul si de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Ca sa te poti bucura de o functionare optima a utilajului tau, calitatea interventiilor tehnice este la fel de importanta precum cea a pieselor pe care le folosesti. Nu te incurca cu orice surubar dispus sa-ti rezolve problema, apeleaza la persoane specializate. Daca ai nevoie de ajutor, iti putem asigura reparatii punctuale sau complexe sau revizii periodice prin colaboratorii nostri de incredere din orice colt al tarii. Contacteaza-ne departamentul tehnic pentru a afla mai multe detalii.

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura