Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Caterpillar 450E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 450E
Cod produs
ADWB1JSQ-RA
Out Of stock
Descriere
Calitatea surubului cardan este esentiala pentru functionarea sigura a masinariei tale si pentru a preveni defectiunile. Acest surub cardan punte spate Caterpillar 450E este alegerea perfecta! Noi suntem mandri sa oferim suruburi cardan premium, realizate din materiale de cea mai buna calitate. Fiecare surub cardan este fabricat cu atentie la detalii si testat riguros inainte de a fi livrat clientilor nostri. In plus, suruburile cardan propuse sunt proiectate sa reziste la uzura si sa ofere o performanta de durata. Suntem siguri ca suruburile noastre cardan vor functiona la nivel optim pentru o perioada lunga de timp, oferind o valoare excelenta pentru investitia ta. Nu ezita sa alegi suruburile cardan potrivite pentru a te asigura ca utilajul tau functioneaza in siguranta si cu o performanta optima. Calitatea si rezistenta suruburilor cardan de la noi nu pot fi egalate de concurenti.

Un surub cardan punte spate Caterpillar 450E este o componenta eficienta!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Serviciile conexe vin in sprijinul tau!

Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Un surub cardan punte spate Caterpillar 450E nu vine singur! Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 450E este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau, vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice:
• d=7,8mm
• L=19mm
• cheie hexagonala - 8 mm
• fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura