Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Caterpillar 442E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 442E
Cod produs
E5ZC9SL2-RA
Out Of stock
Descriere
Un surub cardan este un tip de dispozitiv de fixare utilizat pentru a prinde in mod corect si eficient brida cardanului. Acest tip de piesa de schimb pentru utilaje este deseori utilizat la vehicule, unde puterea este transmisa de la motor la puntile din spate, sau din fata, care actioneaza rotile. Suruburile cardan sunt proiectate pentru a oferi flexibilitate in cazul in care unul dintre axe se misca, astfel incat puterea poate fi transmisa in continuare fara probleme. De asemenea, acestea sunt utile pentru a preveni transmisia vibratiilor, sau a zgomotelor la alte componente ale vehiculului. Acest surub cardan punte spate Caterpillar 442E are avantajul de a fi proiectat din materii prime de inalta calitate, astfel el dovedindu-se a fi cea mai buna alegere pentru buldoexcavatorul tau!

Un surub cardan punte spate Caterpillar 442E este o componenta de incredere!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Serviciile conexe vin in sprijinul tau!

Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 442E este piesa de care utilajul tau are nevoie pentru o functionare cat mai buna, astfel ca te asteptam sa ne suni la oricare dintre numerele de telefon, sau sa depui o cerere pe site-ul nostru. Noi vom ajunge la tine, oriunde te-ai afla! Trimitem coletele oriunde in tara, in cel mai scurt timp. Sau, vino chiar tu sa ridici pachetul din depozitul nostru.

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura