Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-413

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
EANR9O8I-SC
Out Of stock
Descriere
Ca functionarea utilajului tau sa fie conforma ai nevoie, din cand in cand, sa ii inlocuiesti piesele vechi sau uzate. Functionarea lui presupune pe o deplasare neliniara, ceea ce supune transmisia la permanente tensiuni. Sigur, intr-o zi vei avea nevoie de un rulment butuc Dana Spicer 357-212-413 Nu trebuie sa iti faci griji. Avem si aceasta piesa. Ca foarte multe altele. Tu concentreaza-te pe obiectivele tale. Avem noi grija de utilaj. Totul va fi bine.

Sunt atat de multi rulmenti pe piata, cu atat de multe profile si intrebuintari incat iti trebuie un ghid adevarat care sa iti recomande exact modelul care iti trebuie. Tu nu ai timp sa cauti, nu ai nici rabdare si nici competenta ceruta, sarcinile zilei te apasa inca de la prima ora a diminetii. Nu te mai incarca si cu asta. Echipa noastra de consultanti este pregatita special ca sa iti asigure suportul. Apeleaza la noi.

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-413 de la ACN trece primul linia de sosire
Fiecare piesa, mai mare sau mai mica, are rolul si importanta sa in arhitectura utilajului tau. Un rulment butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre rotile acestuia. Are o conceptie speciala, care asigura o frecare redusa si, totodata, o functionare indelungata, fara probleme, cu o lubrifiere corespunzatoare. Astfel, este redus si consumul de combustibil.

Consultanta gratuita, pentru ca, pentru noi, in fiecare zi e aniversarea ta
Intr-o afacere sanatoasa lucrurile se rezolva pas cu pas, nu haotic si dupa ureche. Unii pasi sunt mai usor de facut, altii mai cu dificultate. Dar nu te lasam singur pe drumul dezvoltarii tale. Ai tot timpul ca insotitor de incredere un membru al echipei noastre de consultanti. El este alaturi de tine, absolut fara nicio obligatie financiara din partea ta. Il gasesti oricand disponibili pentru a te ajuta si a reusi.

Garantie
Pentru acest stralucitor rulment butuc Dana Spicer 357-212-413 noi iti oferim un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile de fabricatie. Comanda fara grija, nu vei plati niciodata pentru erori care nu iti apartin.

Livrare
Expediem acest rulment oriunde in tara. Pentru o colaborare placuta, eficienta si de durata, iti oferim posibilitatea de a deschide coletul inainte de achitarea rambursului. Avem toata sinceritatea si oferim incredere contra incredere. Fara doar si poate, poti ridica personal piesa de schimb comandata de la sediul nostru din Bucuresti. Indiferent de alegere cauta-ne utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de o mana de ajutor competenta la montajul piesei comandate si nu numai, nu ezita sa ne contactezi. Chiar si daca e vorba de o alta reparatie. Noi iti punem la dispozitie atelier mobil sau mecanici extrem de bine pregatiti, cu care colaboram de multa vreme. Ei pot pot monta piesa acolo unde se afla utilajul, foarte repede din momentul in care il soliciti.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura