Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-350

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
T5X87BGZ-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-350 este o mica vioara in marea simfonie a utilajului tau. Fiecare lucrare seamana cu o partitura pe care acesta o interpreteaza nota cu nota. Insa intr-o zi vioara falseaza si trebuie inlocuita.  Muzica suna fals, lucrarea nu mai e inteligibila si publicul poate deveni nelinistit. Aici intervenim noi. Ne miscam atat de repede incat nimeni nu-si va da seama de incident. Iti trimitem imediat o vioara Dana Spicer absolut noua, concertul mecanic poate sa continue. La final suntem si noi si tu aplaudati in picioare.

Avem o echipa de specialisti incantatoare. Tineri, profesionisti, empatici, oportuni. Si o extindem de cate ori este nevoie. Am invatat ce trebuie sa facem si stim care sunt cerintele clientilor nostri. Suntem constienti de increderea pe care ne-o acorda tot mai multa lume si raspundem cu aceeasi responsabilitate. Iar daca aceasta inseamna mai multi consultanti, e perfect. Portile noastre sunt mereu deschise celor competenti. Noi le oferim cele mai frumoase oportunitati. Noi si parteneriatul solid cu clientii nostri.

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-350 ai comandat, un utilaj sanatos ai recapatat
Schimbarea rulmentilor se face doar in pereche, astfel incat utilajul sa fie echilibrat. Folosirea unui singur rulment butuc nou implica riscul ca utilajul sa functioneze cu un rulment cu grad mai ridicat de deterioare si astfel se vor produce jocuri. Rulmentul din imagine este potrivit pentru montarea in partea din spate a utilajului. Rolul acestuia este sa echilibreze distributia miscarii catre roti.

Comanda de la ACN si vei avea parte de o placuta surpriza...
... adica serviciul gratuit de consultanta. Daca nu esti foarte sigur de  la compatibilitatea piesei de schimb cu utilajul tau, contacteaza echipa noastra de consultanti inainte de plasarea comenzii. Sunt profesionisti desavarsiti. „Mananca” piesele de schimb pe paine, cum se spune prin popor.  Ei iti vor oferi toate informatiile lamuritoare pentru ca tu sa ai certitudinea ca ai facut alegerea potrivita. Hai la noi!

Garantie
Daca alegi sa achizitionezi acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-350 afla ca esti asigurat in cazul unui nefericit defect de fabricatie. In interiorul pachetului cu piesa de schimb vei gasi un certificat, prin care iti asiguram 6 luni garantie pentru orice defect de fabricatie. In acest interval de timp nu platesti nimic. Ne spui ce s-a intamplat si inlocuim fara probleme.

Livrare
Iti livram acest produs prin curier rapid, oriunde te-ai afla in tara, in 24 de ore. Modalitatea de plata acceptata poate fi cu ramburs, sau poti plati in avans prin cont. Tu doar cauta-ne utilizand datele din contact.  Bineinteles ca poti verifica starea piesei inainte de a o plati, avem si aceasta optiune. Si se mai poate si asa, vino la sediul nostru din Bucuresti si o ridici personal. Pe loc!

Montaj
Montajul corect al unei piese de schimb va conduce la economii atat timp, cat si bani. Bazeaza-te, intotdeauna, pe specialistii adevarati din domeniu. Acestia vor sti, exact, cum sa monteze piesa de schimb in ansamblu, astfel incat aceasta sa nu se deterioreze prematur. Nu-ti lasa utilajul pe mainile oricui!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura