Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte spate Caterpillar 414E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 414E
Cod produs
6RJ1C08M-RA
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui surub cardan pentru utilajele tale? Atunci ai ajuns la cea mai buna optiune! Suntem o echipa cu experienta in domeniu, dedicata oferirii de produse de calitate la preturi accesibile. Ne-am construit reputatia pe baza increderii pe care clientii nostri ne-au acordat-o, in fiecare zi, prin produsele si serviciile noastre. Cand vine vorba de un astfel de surub cardan punte spate Caterpillar 414E calitativ, noi iti oferim un produs special conceput pentru utilajul tau. Este realizat din materiale de inalta calitate, care asigura durabilitatea si rezistenta in timp. Acest surub cardan va fi un element cheie in eficientizarea utilajului tau, si va fi unul dintre acele piese de uzura care va dura mult timp.

Un surub cardan punte spate Caterpillar 414E este o componenta eficienta!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Noi suntem prietenii pieselor de schimb!

Depozitul nostru este ticsit cu piese de schimb din toate categoriile, de cea mai buna calitate! Iar, in jurul pieselor de schimb toata echipa trebaluieste cu drag si spor continuu, asa incat produsele sa fie in cea mai buna stare, in ordine, fiindca in orice clipa un client poate avea nevoie de noi! Inca mai mult, iti punem la dispozitie toate informatiile de care dispun expertii nostri, pentru ca tie sa iti fie ziua mult mai senina si mai clara!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un „must”! Nu s-ar putea altfel!

Ne dam interesul constant ca tu sa ai parte de experiente pozitive, pana la final! Asadar, ne implicam direct si in ceea ce prriveste livrarea produselor comercializate, dorindu-ne seriozitate, timpi buni, manevrare optima! Vom livra acest surub cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 414E super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online .

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura