Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-340

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
Y0M29FU8-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-340 este un produs avand o calitate garantata. Daca te-ai hotarat sa il achizitionezi de la noi, trebuie sa stii ca nu faci cumparatura pentru o perioada scurta si nici pentru o lucrare provizorie, ci cumperi pentru un termen de functionare lung si, mai ales, pentru siguranta. Cu aceasta piesa de schimb nu investesti in eficienta ci in “vesnicia” ei. In lumea pieselor de schimb el este Prazlea cel Voinic. Eroul care nu are frica.

Nu ai cum sa reusesti in viata, in business sau oriunde daca iti place sa complici lucrurile, daca joci prea mult cartea sofisticariei. Trebuie sa la orice ora stii de unde sa iei un lucru, unde sa-l pui si care e treaba cu el. De aceea, aici la ACN, ne place foarte mult sa fim organizati, sa nu lasam nimic la voia intamplarii. Avem zeci de mii de piese de schimb pe rafturi, nu le punem gramada, nu le aruncam ca sa scapam de ele. La noi e ordine. Ordine intre piese, ordine intre rafturi, ordine pe caile de acces, ordine la ambalare si pregatirea pentru transport, ordine in documente si ordine in ganduri. Aici e ACN!

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-340 la linia de start
Un rulment nefunctional produce zgomote neplacute si stridente in timpul operarii utilajului, nu ai cum sa nu le auzi. Daca directia este slabita si simti ca masina trage in lateral si nu inainte, poate fi indicatorul unui rulment uzat. Echilibrarea corecta a rotilor previne, evident, uzura componentelor din sistemul de transmisie, dar daca procesul uzurii acestora este discrepant, este necesara verificarea rulmentilor. Care trebuie schimbati la timp. Un rulment defect genereaza defectiuni si la piesele&subansamblele cu care este in contact!

Iti oferim un pachet de servicii competitiv. Absolut gratuit!
Consultanta gratuita oferita de consultantii nostri este chiar mai mult, este un gest de parteneriat. De la ei esti informat in orice moment care sunt piesele de schimb potrivite pentru utilajul tau. Ce gard de compatibilitate au, ce proprietati, preturi sau modalitati de livrare. Este o chestiune de alegere unde nu mai este necesar sa te gandesti foarte mult. Suntem aici, suntem buni, oferim maxima incredere.

Garantie
Orice piesa vei comanda din depozitul nostru, inclusiv acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-340 nu va ajunge decat insotita de o garantie de 6 luni pentru defecte de fabricatie. Conservam si marcam cu siguranta frontul de lucru. Daca tu lucrezi linistit, noi suntem linistiti.

Livrare
Un astfel de rulment de care ai nevoie acum ajunge intotdeauna la tine rapid si sigur. Pentru ca ne ocupam responsabil si smart de problema. Nu exista alternativa mai buna la posibilitatile de livrare pe care ti le oferim. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate pe acest site sau, pentru si mai multe detalii, ajunge un simplu click utilizand datele din contact.

Montaj
Lucrurile care ne plac la lectura le parcurgem chiar de mai multe ori. Ai citit bine, asadar, poti citi de mai multe ori -  noi avem inclusiv solutia pentru montaj. Daca nu cunosti mecanic experimentat iti  putem trimite noi datele de contact ale  unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic. Aici sau oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura