Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan priza putere pentru tractor Case Rowtrac 500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Rowtrac 500
Cod produs
HK45ZB12-RA
Out Of stock
Descriere
Suntem un business dedicat oferirii pieselor de schimb pentru utilajele industriale, care a crescut din pasiunea de a satisface nevoile clientilor. Acum, suntem recunoscuti ca unul dintre liderii pietei in ceea ce priveste calitatea produselor si preturile accesibile. Atunci cand ai nevoie de un surub cardan, putem sa iti oferim un produs conceput special pentru utilajul tau, realizat din materiale durabile si de inalta calitate. Acest surub cardan priza putere Case Rowtrac 500 poate rezista la uzura si poate fi un element cheie in functionarea optima a utilajului. Descopera oferta noastra de pret, precum si serviciile conexe gratuite, care te vor ajuta sa gasesti solutia perfecta pentru nevoile tale. Iti multumim pentru increderea acordata si te asteptam sa ne descoperi potentialul.

Un surub cardan priza putere Case Rowtrac 500 este o componenta tare faina!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Un serviciu excelent, la dispozitia ta!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Vom livra acest surub cardan priza putere pentru tractor Case Rowtrac 500 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online . Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice:

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura