Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan priza putere pentru tractor Case 9310

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9310
Cod produs
T759KR4Y-RA
Out Of stock
Descriere
Suntem mandri sa iti prezentam unul dintre cele mai fiabile produse din industria utilajelor industriale: un astfel de surub cardan priza putere Case 9310 extra durabil. Acesta este esential pentru functionarea optima a utilajului pe care tu il exploatezi, dar si pentru a solutiona problemele ce pot aparea in cazul in care componenta este defecta, sau uzata. Surubul cardan de la noi este realizat din materiale de calitate superioara si este testat riguros pentru ca producatorul sa se asigure ca indeplineste standardele inalte de performanta si durabilitate. Nu mai pierde timp si bani inlocuind componente uzate si opteaza pentru un surub cardan de la noi, cu garantia calitatii si a satisfactiei. Descopera oferta noastra de pret si serviciile conexe, chiar acum!

Un surub cardan priza putere Case 9310 este un articol sigur!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Serviciile noastre sunt doar de top!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta!

Ne-am dat tot interesul pentru a afla care curieri sunt cei mai seriosi si pentru a colabora doar cu aceia! Un surub cardan priza putere pentru tractor Case 9310 este produsul potrivit pentru tine, asa incat, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, iti recomandam sa adresezi aceasta etapa cu maxim de interes!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura