Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan priza Case Steiger Wildcat 1000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Steiger Wildcat 1000
Cod produs
9A34YKP6-RA
Out Of stock
Descriere
Indiferent de natura afacerii tale, un element esential al acesteia este utilajul tau. Fie ca utilajul este unul agricol, sau industrial, acesta are nevoie de intretinere si atentie. Pentru asta suntem noi aici! Pentru ca vehiculul tau sa functioneze in cele mai bune conditii, ai nevoie de piese de schimb de calitate superioara. Iar cand vine vorba despre surubul cardan, ai nevoie de un partener de incredere, care sa iti ofere solutii la cele mai avantajoase preturi. Un astfel de surub cardan priza Case Steiger Wildcat 1000 a fost conceput special pentru tractorul pe care tu il exploatezi! Componenta a fost realizata din cele mai durabile materiale, in uzine de renume mondial. Daca te confrunti cu probleme cu vehiul surub cardan, noi te putem ajuta. Apeleaza-ne, chiar in aceste momente, si afla toate detaliile tehnice ale componentei, cat si gradul de compatibilitate dintre aceasta si vehiculul tau!

Un surub cardan priza Case Steiger Wildcat 1000 este o componenta in care poti avea incredere!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Un serviciu excelent, la dispozitia ta!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Vom livra acest surub cardan priza putere pentru tractor Case Steiger Wildcat 1000 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online . Vei vedea ca "o livrare cat ai zice peste" este realitatea ta!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura