Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan priza putere pentru tractor Case Steiger 480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Steiger 480
Cod produs
5HC47YFU-RA
Out Of stock
Descriere
Nu mai ai nevoie sa iti faci griji pentru fiabilitatea utilajelor cu care lucrezi. Noi ne-am specializat in furnizarea de piese de schimb de calitate superioara, care sunt garantate sa dureze. Una dintre aceste piese este surubul cardan, un element esential pentru functionarea fara probleme a utilajelor tale. Il propunem tocmai fiindca este conceput din materiale de calitate superioara si testat riguros, iar producatorul asigura ca indeplineste standardele inalte de performanta. In plus, oferim servicii de asistenta tehnica gratuite pentru a te ajuta sa il alegi cu usurinta si sa iti intretii in mod adecvat vehiculul. Investeste in fiabilitatea utilajelor pe care le exploatezi, incepand cu surub cardan priza putere Case Steiger 480 de la noi. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii si pentru a face o comanda!

Un surub cardan priza putere Case Steiger 480 este o componenta stabila!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Un serviciu excelent, la dispozitia ta!

Pachetele noastre sunt o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Certificatul de garantie al unui produs iti ofera siguranta si incredere! Pentru a te convinge ca alegerea facuta este una perfecta! Acest surub cardan vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Vom livra acest surub cardan priza putere pentru tractor Case Steiger 480 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online . Vei vedea ca "o livrare cat ai zice peste" este realitatea ta!

Montajul poate face ca utilajul tau sa nu functioneze normal, cata vreme piesa nu a fost amplasata corespunzator in angrenajul vehiculului tau! Asadar, fii ferm! Impune standarde! Fa-o pentru bunul mers al masinariei tale!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura