Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan priza putere pentru tractor Case 9240

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 9240
Cod produs
Z2P4GN3X-RA
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unei piese de schimb durabile si de incredere pentru utilajul tau? Atunci iti propunem un surub cardan realizat din materiale de calitate superioara, special conceput pentru a indeplini toate cerintele tale. Un astfel de surub cardan priza putere Case 9240 este un articol pe care noi il recomandam cu incredere! De la rezistenta la uzura, la fiabilitate, acest surub cardan ofera performanta si siguranta in utilizare. Investeste in performanta utilajului tau cu un surub cardan de la noi si profita de oferta de pret avantajoasa si de serviciile conexe gratuite. Alaturi de noi, siguranta si performanta utilajului tau sunt garantate. Contacteaza-ne acum pentru a afla mai multe detalii si pentru a face o comanda!

Un surub cardan priza putere Case 9240 este o componenta performanta!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Servicii de top, la un click distanta!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Livrarea nu este un joc de "ala, bala, portocala". Noi ne asiguram ca este strategie si seriozitate! In colaborarea cu noi nu exista "mai tarziu", nu exista "nu putem", nu exista "mai asteapta"! Vom livra acest surub cardan priza putere pentru tractor Case 9110 super rapid. Suna-ne, sau solicita o oferta online .

Un montaj de calitate este precum secretul in bucatarie. Nu te poti baza strict pe ingredientele unei retete. Pasii in care adaugi fiecare produs sunt si ei extrem de importanti! Asa se intampla si cu montajul pieselor de schimb! Nu este suficient sa dispui de produse corecte si calitative, ci trebuie sa respecti indicatiile de montaj pentru a avea succesul asigurat!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura