Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-165

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
RJ6NPCQ3-SC
Out Of stock
Descriere
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-165 este cel mai bun mesaj pe care il poti primi cu ocazia zilei mondiale a reparatiei ireprosabile. Pe care n-o decreteaza nimeni altcineva decat posesorii de utilaje grele din sectoarele productive. Este ziua cand acestea primesc un rulment de prima clasa, cel care adauga muncii zilnice din santiere sau de pe camp, calitatea unor utilaje si echipamente moderne si performante. Avem acest produs, gata ambalat si la un pret extrem de competitiv. Vino sa il ridici de pe raft. Este gata de sarbatoare.

Utilajul din curte este parte din viata ta. Cum esti si tu, draga antreprenorule, asa este si el. Ce decizi pentru tine, decizi si pentru el. Daca esti dezordonat in viata ta, esti dezordonat si cu viata lui. Ai grija de tine si de el. Cand ajungi la medic pentru tratament, du-le si pe el la atelier pentru reparatie. Medicul iti va prescrie medicamente, iar mecanicul iti va prescrie componenta sau partea care trebuie inlocuita. Primul drum fa-l la ACN, ca sa te asiguri ca au produsul care iti trebuie. Abia apoi mergi si la farmacie, nu-i bai. Acum ai o stare de spirit mult mai buna.

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-165 pentru un viitor stralucit in exploatare
Acest articol se monteaza intre reductor si fuzeta, asigurand transmisia de putere. Pentru a beneficia de o reparatie de lunga durata, recomandarea noastra este schimbarea rulmentilor in pereche. Pentru o reparatie completa, este importanta si inlocuirea simeringului de butuc. Piesa preia greutatea utilajului. Designul inovator al rulmentului asigura frecarea redusa in interiorul sau. Ca orice produs original, si acest rulment are o rezistenta crescuta la uzura.

Consultanta pentru siguranta
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Vrem sa stii asta inca de la inceput. Ti-l asiguram telefonic, in scris sau chiar fata in fata, daca alegi sa treci pe la noi. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte deschisi. Pe langa articolul de care esti interesat primesti economie de timp, un pachet de informatii, recomandari valide.  Si o vorba de spirit ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ce bine este!

Garantie
In cazul in care piesa de schimb comandata ajunge la tine cu surpriza neplacute a unei defectiuni din fabrica, apeleaza, cu incredere, la garantia acesteia. Un astfel de rulment butuc Dana Spicer 357-212-165 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni!

Livrare
Prin curierat rapid, rulmentul pe care l-ai comandat ajunge in toate zonele patriei, in cel mai scurt timp. Ai posibilitatea de a deschide coletul la primire si de a verifica starea in care piesa a sosit la destinatie, inainte de a plati rambursul. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact. Si vom fi gata pentru tine!

Montaj
Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti efectua reparatia si montajul pieselor comandate de la noi? Una dintre echipele colaboratoare de service mobil ale noastre, se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul. De la o simpla inlocuire a pieselor pana la operatiuni mai complexe, mecanicii nostri colaboratori rezolva orice. Pentru detalii, nu ezita sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura