Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-139

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
W7QT321K-SC
Out Of stock
Descriere
Cumpara de la noi acest rulment butuc Dana Spicer 357-212-139 special fabricat sa asigure o crestere in performanta utilajului tau greu. Acest produs este unul cu o aplicabilitate intr-o gama larga de utilaje deservind diferite sectoare economice, cum ar fi: constructiile, transporturile sau agricultura. Recomandam calduros utilizarea acestui rulment sau a celorlalti din gama Dana Spicer, atunci cand efectuezi inlocuiri de piese. Rezultatele pe care le vei obtine in exploatare vor fi surprinzatoare.

Deschide ochii, urechile si sufletul si asculta un sfat bun - nu orice cantatoare e cocos si nu orice cerc este un rulment Dana Spicer. Mare grija ce inserezi in sistemul de transmisie caci minciuni montezi, minciuni primesti. Asa ca, uite, daca nu stapanesti materia, da repede un telefon la prietenii tai de la ACN Piese Utilaje, serviciul gratuit de consultanta! Aici vei beneficia de cele mai bune recomandari de la specialistii nostri instruiti.

Rulment butuc Dana Spicer 357-212-139 siguranta egala pentru masina si pentru om
Cine nu s-a jucat macar odata in viata cu un rulment. Setul acela de bile de otel aranjate frumos impreuna intr-o camasa metalica. Daca vorbim de un rulment butuc, acesta se afla in interiorul unui cilindru gol care ocupa centrul rotilor. Acest rulment se deplaseaza pe un ax metalic, contribuind la reducerea frecarii atunci cand roata se invarte. Cam pe acelasi principiu e si directia caruciorului pe care il construiai in copilarie. Nimic nu e nou pe lume, schimbi doar categoria si contextul. Ia acest rulment de la ACN Piese Utilaje, “joaca-te” cu el. E bun!

Ne-ai sunat, s-a rezolvat!
Starea de spirit a clientilor nostri reprezinta una din prioritatile noastre principale. Da-ne un simplu telefon si unul dintre consilierii nostri specializati ta va asculta si, cu intrebarile potrivite, va afla indiciile relevante despre defectiunile intampinate de utilajul tau. Poti sa fii sigur ca iti va oferi solutiile tehnice cele mai bune, te va orienta inspre piesa de schimb potrivita, si, la final, iti va indica modalitatea cea mai simpla de livrare. Pretul? Care pret? Consultanta la noi este gratuita!

Garantie
Este important sa ai toate documentele in regula, iar noi stim asta. Ti le punem la dispozitie pe toate, fara exceptie! Un rulment butuc Dana Spicer 357-212-139 vine la tine insotit intotdeauna de toate actele necesare. Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrare
Asiguram expeditia astfel incat sa fie: sigura, rapida si conform comenzii. Daca, insa, ai ceva timp la dispozitie, un portbagaj incapator si drag sa ne intalnesti, poti face o vizita rapida la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Poti ridica cu mana ta piesele de schimb dorite, mai ales daca sunt diferite si in numar mai mare. Cumperi cate doresti. Spune-ne care metoda de expediere ti se pare cea mai buna utilizand datele din contact. Si noi ne conformam.

Montaj
Te poti deja relaxa si te poti gandi la viitor deja daca optezi pentru un montaj profesionist executat de un mecanic certificat. Piesa se va potrivi in ansamblu, interventiile vor fi chirurgicale, iar rezultatul fara fisura. Daca nu cunosti un astfel de mecanic, nu e nimic, iti trimitem noi unul. Oriunde in tara.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura