Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 357-111-450

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
9C1F32S0-SC
Out Of stock
Descriere
Nu vorbim ca sa ne aflam in treaba, caci asta nu aduce bani si nici nu dorim ca sa te impresionam cu cine stie ce metatext smecher, dar…  alege pentru utilajul tau doar piese de cea mai buna calitate. Caci treaba buna se face cu componente bune. Le vrei gasi pe acestea precum si multe altele, in mod cert, la noi in depozit. Avem pe rafturi o varietate de produse inclusiv un rulment diferential Dana Spicer 357-111-450 pe care ti-l punem imediat la dispozitie. Utilajul tau il cere. El cere si i se va da!

Zilnic esti pus in fata unor alegeri. Sa-ti iei o pauza sau nu? Sa fie una de o zi, de o saptamana, sau doar de 10 minute, cat sa tragi o repriza de injuraturi dedicate unui furnizor neserios? Sa intri repede intr-o florarie ca sa cumperi sotiei niste flori sau sa te prefaci ca ai fost ocupat? Sa tii cu stanga sau sa tii cu dreapta? Mare diferenta azi nu e… Raspunsurile sunt diferite in zile diferite, dupa cum ti-e cheful. Dar daca vine intrebarea cu ce sa inlocuiesti rulmentul diferential care a crapat iremediabil, cu unul de la ACN sau cu unul de pe olx, raspunsul este simplu. Daca utilajul tau functioneaza atat de mult incat ai uitat cand a avut ultima reparatie, raspunsul a fost corect. Daca nu, nu te supara pe noi.

Rulment diferential Dana Spicer 357-111-450 dupa foarte multi ani…
… se poate strica daca ii asiguri o intretinere adecvata cu lubrifianti de calitate si un montaj efectuat corect. Un bun management tehnic al sistemului de transmisie insemnand mentenanta integrala si nu pe bucati reprezinta, de asemenea, o cerinta obligatorie. Regulile de intretinere sunt putine, trebuie doar sa le cunosti si sa le respecti.

Tu si noi, puterea creste
Ne-am dorit sa oferim un serviciu de consultanta gratuit dintr-un motiv foarte simplu, a fost cerut de piata astfel. Informatia circula liber, noi doar o selectam pe aceea relevanta astfel incat, prin oamenii nostri, sa iti oferim doar recomandarile de care ai nevoie. Nu te obosim cu amanunte inutile si care nu iti aduc plusvaloare. Iti oferim o identificare corecta, o solutie personalizata si interventia la fata locului, oriunde te afli. Cum ar spune vorba romaneasca, unde-s doi puterea creste.

Garantie
Un asemenea rulment diferential Dana Spicer 357-111-450 va sosi la tine alaturi de un certificat de garantie ce acopera riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Aceste situatii apar foarte rar, dar este bine sa elimini orice risc daca este posibil.

Livrare
Acest rulment, trebuie musai sa ajunga la tine repede si intreg. Am fi placut surprinsi sa te primim la noi ca sa poti ridica chiar tu produsul direct din depozit dar, daca nu se poate, il putem expedia cu curieratul rapid astfel incat sa ajunga in maxim 24 de ore. Plata o faci ramburs cu verificarea prealabila a pachetului. Afli mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Daca ai nevoie de ajutor la montajul rulmentului si nu cunosti pe nimeni prin vecini, adreseaza-te consultantilor nostri. Avem o lista intreaga cu mecanici colaboratori din toata tara. Acestia mai pot remedia repede si sigur orice alta defectiune a utilajului, acolo unde este, pe loc. Terminam procesul de repunere in functiune in foare scurt timp!

Specificatii tehnice:
• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura