Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 357-111-168

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Cod produs
W8RFPEK3-SC
Out Of stock
Descriere
Doar am batut din palme si acest rulment diferential Dana Spicer 357-111-168 si-a facut aparitia in depozitul nostru. Ca si cum ai face o magie. Suntem maestrii ai sectoarelor productive. Rulmentul de la noi a fost prelucrat cu putina magie din materiale magice, cu multa grija, inteligenta si inspiratie, drept pentru care a devenit minunea tehnica de acum. Doteaza-ti utilajul cu piese de schimb magice, doar acestea ii confera forta magica de a-si atinge limitele. Ba chiar de a le depasi!

O poveste clasica a literaturii romane este „Duios, Anastasia trecea”. Este un titlu inspirat si nu doar pentru literatura. Pentru ca daca nu il ingrijesti la fel de bine cum il si exploatezi... duios, utilajul tau trecea. Daca nu il repari cu piese de schimb de cea mai buna calitate... duios, utilajul tau trecea. Daca nu ii lubrifiezi rulmentii cum trebuie... duios utilajul tau trecea. Daca nu apelezi la consultanti profesionisti... duios utilajul tau trecea. Daca lasi montajul pieselor de schimb pe mana omului de curte... duios, utilajul tau trecea. Asadar, vrei ca utilajul tau sa se mentina sanatos multi ani de acum incolo? Suna-ne! Si... duios, utilajul tau va lucra.

Rulment diferential Dana Spicer 357-111-168 rezista in orice conditii
Rulmentul diferential este parte a celui mai important ansamblu implicat in transmiterea puterii in miscare - diferentialul. Este o piesa de o importanta covarsitoare, de functionarea ei depinzand intregul sistem de transmisie. Acesta permite ca rotile sa aiba turatii diferite. In caz ca acesta nu functioneaza corespunzator si rotile se invart cu aceaasi viteza, pot aparea situatii critice in trafic si, de asemenea, anvelopele se vor uza foarte repede.

Cere…si vei primi de doua ori: si recomandare si gratuita!
Stim inca de la inceput ca lucrurile bune vor aduce intotdeauna langa noi antrepenorii buni. De aceea am infiintat acest serviciu de consultanta pe care il oferim gratuit. Putem sa iti recomandam cele mai bune solutii indiferent de problema. Facem ca totul sa fie simplu deoarece iti oferim: o identificare corecta a defectiunii, solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Chiar putem asta. Contacteaza-ne cu incredere!

Garantie
Acest rulment butuc Dana Spicer 357-111-168 nu soseste singur. Vei gasi in pachet alaturi si un certificat de garantie. Acesta are rolul de a acoperi riscul defectiunilor din fabrica. Este valabil 6 luni. Si functioneaza, chiar functioneaza!

Livrare
Daca te-ai hotarat sa cumperi rulmentul de la noi, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri sau completeaza cererea de pe site, pentru eficienta. Ne vom grabi sa iti expediem produsul, indiferent unde te-ai afla, cu plata ramburs, sau te asteptam la sediul nostru, de unde il poti ridica personal. Utilizeaza cu incredere datele noastre din contact . Orice varianta ai alege, este ok pentru noi.

Montaj
Montajul unui rulment este foarte important pentru de de acesta depinde o deplasare sigura, mobila, eficienta si pe termen lung. Nu da un skip aceastei etape, caci gresesti. Iar daca nu ai un mecanic, cere cu incredere contacte de la consultantii nostri, iar ei iti vor spune unde il gasesti. Urmeaza-le sfatul si apeleaza la serviciile unor profesionisti cu experienta. Colaboram cu cei mai buni.

Specificatii tehnice:

• 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura