Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa hidraulica Caterpillar 1597181

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
1PXUV4M5-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa hidraulica Caterpillar 1597181 este exact ce-i trebuie echipamentului tau! O pompa hidraulica in perfecta stare transforma energia, dintr-una din formele sale mecanice, in energie hidraulica, in scopul transportarii fluidului care primeste energia utila. Exact acest lucru il va face si pompa din oferta noastra si o va face cu succes. Este o piesa realizata la standarde inalte si alcatuita din cele mai bune materiale care sa-ti asigure o exploatare indelungata!

Decizia de alegere a unui tip de pompa hidraulica trebuie realizata in baza unor cunostinte minime. De aceea, specialistii ACN iti pot usura intreg procesul de achizitie prin recomandarea pompei ideale. Ne poti contacta inainte de plasarea comenzii, ar fi cel mai bine pentru tine sa asculti ce are de spus un specialist! Te ajuta enorm sa intelegi cum ii poti creste performanta utilajului. Serviciul de consultanta este gratuit, iar sfaturile primite pot face minuni daca le pui in practica! Contacteaza-ne!

Pompa hidraulica Caterpillar 1597181 - are grija de echipamentul tau!

Pompa hidraulica are rolul de a deplasa lichidul hidraulic prin sistemul hidraulic. Pompa hidraulica transforma puterea mecanica in energie hidraulica, generand debit cu suficienta putere pentru a depasi presiunea indusa de sarcina. Cand o pompa hidraulica functioneaza, aceasta indeplineste doua functii: actiunea sa mecanica creeaza un vid la intrarea pompei, asa incat sub presiunea atmosferica lichidul din rezervor intra in pompa. In al doilea rand, actiunea sa mecanica transporta acest lichid la iesirea pompei si il forteaza in sistemul hidraulic.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa hidraulica Caterpillar 1597181 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar pompa hidraulica Caterpillar 1597181 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

7cm3/rotatie
Functioneaza intre 500-2800rot/min
Presiune lucru 186 bar
Rotatie ax - in sensul acelor de ceasornic.
Strangerea suruburilor de prindere se realizeaza la 49Nm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura