Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Furtun pompa hidraulica buldoexcavator Komatsu WB93R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu WB93R-2
Cod produs
2IUT6EKJ-MC
Out Of stock
Descriere
Nu ai cum sa dai gres cu acest furtun pompa hidraulica Komatsu WB93R-2 din oferta noastra! Calitatea superioara isi aduce cu siguranta si performante pe masura. Nici sa nu iti faci griji despre sistemul hidraulic nu va trebui prea de curand. Daca stai sa te gandesti acum la bugetul pe care il ai, nu te ingrijora nici referitor la el! Pretul este mai bun decat ai fi sperat!

Adevarul este ca nu ai cum sa calci stramb niciodata daca incepi colaborarea cu noi, nu te lasam! Suntem alaturi de tine la fiecare pas cu indrumari si sfaturi. Doar nu ne documentan zi si noapte despre domeniul tehnic ca sa nu avem cu cine sa impartasim informatia. Tu vino, expune-ne datele problemelor intalnite si noi gasim cele mai bune remedii! Se poate, vei vedea!

Furtun pompa hidraulica Komatsu WB93R-2 - unde este calitate superioara, performantele nu intarzie sa apara!
Pentru ca sistemul hidraulic sa functioneze corespunzator, este musai ca si acest furtun sa fie masura! Se monteaza intre rezervorul hidraulic si pompa hidraulica, intre care face legatura, asumandu-si rolul de aspiratie.

ACN, pentru informatii complete!
Daca datele problemei sau rezolvarile iti sunt neclare, apeleaza-ne! Iti oferim toate informatiile pe care le cauti, suplinind cu detalii despre produsele noastre. Identificam impreuna piesele de schimb de care ai nevoie si te initiem in intretinerea corecta a acestora.

Garantie
Pentru a iti indeparta orice dubiu, iti trimitem acest furtun pompa hidraulica pentru buldoexcavator Komatsu WB93R-2 alaturi de un certificat de garantie. Esti acoperit pe o perioada de 6 luni pentru orice defect de fabricatie pe care il prezinta.

Livrare
Livrarea produselor noastre este, la fel ca restul serviciilor, de top! Comanda astazi un furtun pompa hidraulica Komatsu WB93R-2 din depozitul nostru! Oriunde te-ai afla, la mare sau munte, livratorii vor ajunge la sediul tau in 24 de ore.

Montaj
Pregateste componentele pentru multe lucrari duse la bun final cu ajutorul unui montaj corespunzator! Apeleaza la ajutorul unui specialist sau chiar la noi, trimitem numaidecat spre tine echipa de mentenanta mobila!

Specificatii tehnice

Diametru exterior - 60mm
Diametru interior - 38mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura