Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa 3010006

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
1NP59GFU-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de apa 3010006 pe care ti-o recomandam este cea mai buna varianta de inlocuire a piesei originale. Este de calitate superioara si o livram la un pret avantajos! Vei avea si un certificat de garantie. Este pregatita sa-ti fie livrata cat mai curand posibil. Practic, imediat ce plasezi comanda, ea va fi inmanata curierului care ti-o va aduce la usa in aproximativ 24 de ore! Ce sa mai, echipamentul va fi gata de treaba mai repede decat ai fi sperat! In plus, va beneficia si de avantajele unei piese ce depaseste asteptarile din punct de vedere tehnic!

Vrei o piesa de exceptie pentru utilajul tau? Ai venit unde trebuie! Avem toata gama de piese de schimb pentru utilaje grele! Cand ai nevoie de ajutor, asistentii nostri tehnici iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie. Contacteaza-ne telefonic sau in scris ca sa iti oferim detalii pretioase ce vor face ca achizitia ta sa fie incununarea succesului! Multe alte servicii pot fi accesate la ACN Piese Utilaje, ar fi bine sa te interesezi de ele!

Pompa de apa 3010006 - alegerea care-ti avantajeaza echipamentul!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de apa 3010006 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar pompa de apa 3010006 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Fara garnitura
Fulie cu 4 gauri.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura