Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camasa piston Deutz 4253936

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz
Cod produs
5X3ZSW08-AT
Out Of stock
Descriere
De vrei ca motorul tau sa poata functiona din nou in parametri optimi, nu amana inlocuirea componentei uzate. Avem pentru tine o camasa piston Deutz 4253936 impecabila, pregatite sa reziste multa vreme la datorie, oferindu-i motorului tau cadrul optim pentru a-si desfasura ciclul necesar functionarii. Fabricata dintr-un metal special care ii confera rezistenta si fiabilitate, piesa aceasta te va surprinde prin performantele sale ce se ridica la inaltimea celor ale piesei originale. Chiar si la pret te va surprinde placut!

Si nu te stresa cand mai constati cate o defectiune. Te ajutam sa iesi din impas cat ai zice peste! Ti-am pregatit un adevarat arsenal de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele, incat vei putea remedia rapid si eficient orice defectiune. Si, ca sa-ti fie si mai simplu, beneficiezi si de suport tehnic personalizat. Rezultate maxime cu eforturi minime! Suna-ne!

Camasa piston Deutz 4253936 - o alegere inspirata!
Componentele motorului lucreaza intens si fiecare are rolul sau bine determinat pentru functionarea optima a utilajului tau. Iar aceasta camasa piston Deutz 4253936 preia uzura ce poate aparea pe blocul motor, asigurand un spatiu prielnic desfasurarii ciclului motor, indispensabil masinariei tale. Este esential ca piesa sa fie in perfecta stare pentru a-si putea indeplini cu brio misiunea.

Ai intrebari? Nu te sfii sa ne contactezi!
Stim cat de complicat poate fi uneori sa gestionezi problemele tehnice cat mai eficient, de aceea venim in intampinarea nevoilor tale cu un serviciu de consultanta gratuita. Echipa noastra de specialisti iti va oferi toate informatiile de care ai nevoie si identifica rapid solutiile potrivite pentru utilajul tau. De ce sa-ti bati capul, cand e atat de simplu sa intri in legatura cu noi si sa faci rost de tot ce-ti trebuie pentru a depasi impasul? Contacteaza-ne!

Piesele pe care le comercializam au trecut toate testele, iar aceasta camasa piston Deutz 4253936 nu face exceptie. Daca se intampla, totusi, sa aiba vreun defect de fabricatie, esti perfect acoperit de o garantie de 6 luni. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Stim cat de pretios este timpul tau, asadar ne vom misca foarte rapid si iti vom livra aceasta camasa piston Deutz 4253936 in cel mai scurt timp. Suna-ne sau solicita o oferta online. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru a te bucura de o functionare impecabila, iti recomandam sa apelezi pentru montaj la persoane calificate, care stiu exact ce au de bifat incat treaba sa mearga ca unsa. Daca ai nevoie de un mecanic priceput sau chiar de o echipa mobila cand situatia se complica, da-ne de veste si iti trimitem noi pe cineva de incredere.

Diametru interior - 108 mm
Diametru exterior - 118 mm
Lungime - 230 mm
are 2 inele de cauciuc (oringuri) incluse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura