Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Camasa piston Deutz 04253936

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz
Cod produs
DRFAVL3X-AT
Out Of stock
Descriere
Sanatatea motorului este esentiala pentru functionarea optima a utilajului tau. Aceasta camasa piston Deutz 04253936 este o alegere excelenta cand iti doresti o super piesa la un super pret. Este o echivalenta nemaipomenita a piesei originale, fiind extrem de rezistenta si de fiabila, gratie metalului special din care a fost fabricata si atent prelucrata. Cu un montaj corespunzator, isi va face treaba impecabil vreme indelungata, mentinand conditii prielnice desfasurarii ciclului motor.

Te asteptam cu o gama generoasa de piese de schimb si consumabile de calitate ireprosabila, la preturi pentru toate buzunarele. Orice problema tehnica ai intampina, ii vom veni de hac in doi timpi si trei miscari. Echipa noastra de specialisti iti ofera suport tehnic personalizat, ca sa-ti fie cat mai simplu sa razbati printre obstacole. Fie ca nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, ori nu stii ce sa-i faci utilajului tau ca sa-i redai sanatatea, vei gasi la noi raspunsurile necesare. Suna-ne!

Camasa piston Deutz 04253936 - pentru un plus de performanta!
Motorul este inima masinariei tale si trebuie sa ai mare grija de el. Aceasta camasa piston Deutz 04253936 este o componenta importanta in angrenajul motorului, caci ea preia uzura ce poate aparea pe blocul motor, asigurand cadrul optim desfasurarii ciclului motor. De vrei ca utilajul sa-ti functioneze ca la carte, este esential ca acest cilindru sa fie in perfecta stare, pregatit de actiune.

Cand esti bine informat, depasesti usor obstacolele!
Nu poti sa le stii chiar pe toate si intr-un domeniu vast si dinamic cum este cel al utilajelor, e mai bine sa intrebi decat sa incurci si mai tare itele. Poate nu esti sigur ca piesa pe care ai pus ochii este potrivita pentru utilajul tau. Ori poate nu-ti dai seama de la ce a pornit beleaua si ce piese ti-ar fi necesare ca sa scapi de ea. In astfel de cazuri, dar si in multe altele ce tin de intretinerea utilajului tau, poti apela cu incredere la serviciul nostru de consultanta care iti este oferit in mod gratuit!

Nu risti nimic, pentru aceasta camasa piston Deutz 04253936 ai o garantie de 6 luni in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Desi sunt foarte rare astfel de cazuri, pastreaza totusi documentele necesare pe care le regasesti in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta, asa ca nu te vom lasa sa astepti prea mult. Aceasta camasa piston Deutz 04253936 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice colt al tarii te-ai afla. Plaseaza comanda online sau telefonic si ne punem in miscare. Iar daca esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa nu te trezesti cu surprize neplacute, nu apela la amatori cand vine vorba de montaj. Daca nu-i efectuat corect, piesa in cauza poate fi compromisa si, oricat de calitativa ar fi ea, rezultatele nu vor fi cele pe care le astepti. Cel mai bine este sa lasi montajul pe mainile unor profesionisti. Daca nu cunosti pe nimeni, te punem in contact cu niste mesteri de incredere din zona ta.

Diametru interior - 108 mm
Diametru exterior - 118 mm
Lungime - 230 mm
are 2 inele de cauciuc (oringuri) incluse
Trimite mesaj
Din Gura in Gura