Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Volvo EC30

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo EC30
Cod produs
DXNG1UFQ-AT
Out Of stock
Descriere
Cand dintii de la cupa utilajului tau se tocesc, eficienta acestuia scade si celelalte componente conexe depun eforturi mai mari pentru ca misiunea sa sa fie indeplinita. Inlocuirea lor este mai mult decat necesara, daca vrei sa eviti o defectiune de amploare. Si, ca sa nu te intorci prea curand la aceeasi problema, te sfatuim sa pui accent pe calitatea si pe rezistenta acestora. Iti recomandam acest dinte miniexcavator Volvo EC30 nemaipomenit, pregatit sa infrunte cele mai dificile conditii de lucru fara sa cracneasca. Este fabricat dintr-un metal extrem de dur, care ii confera rezistenta sporita la rupere si la uzura, astfel ca poti fi sigur ca va ramane la datorie mult si bine. Daca e si corect montat, desigur.

O sumedenie de piese de schimb de calitate ireprosabila te asteapta in depozitul nostru. Arunca o privire pe site sau suna-ne si spune-ne ce ti-ar trebui. Specialistii nostri te consiliaza pas cu pas, oferindu-ti cele mai eficiente solutii de remediere a defectiunilor cu care te confrunti. Cand iti intretii exemplar utilajul, performantele nu intarzie sa apara. Afla cum sa il mentii in forma maxima cat mai mult timp - suna-ne!

Dinte miniexcavator Volvo EC30 - pentru o functionare ca la carte!
Acest dinte pentru miniexcavator Volvo EC30 iti ajuta utilajul sa muste cu sete, penetrand cu usurinta solul, oricat de dur ar fi. Este esential ca dintii cupei sa fie in perfecta stare, bine ascutiti, de vrei sa poti lucra eficient si sa nu te trezesti si cu alte probleme. Nu de alta, dar cand dintii sunt tociti, sunt necesare forte mai mari, ceea ce solicita mai intens componentele bratului si pe cele ale sistemului hidraulic. Daca nu inlocuiesti la timp dintii uzati, s-ar putea sa fie nevoie sa inlocuiesti in plus si pompa hidraulica. Pentru ca de inlocuirea dintilor tot n-ai sa scapi. Mai bine previi, nu?

Un sfat potrivit la momentul potrivit te va scuti de multe neplaceri!
Ori de cate ori ai dubii in privinta compatibilitatii unei piese ori asupra cauzei defectiunii cu care te confrunti, ori atunci cand ai nevoie de mai multe informatii, cel mai bine este sa intrebi. Iar specialistii nostri iti vor oferi rapid toate raspunsurile pe care le cauti, ca sa fii sigur ca faci alegerile potrivite, remediind problema in cel mai simplu si mai eficient mod cu putinta. De ce sa-ti mai bati capul cand ai la dispozitie serviciul nostru de consultanta? Iti va fi extrem de util si, in plus, este gratis! Contacteaza-ne!

Daca are vreun defect de fabricatie, ti-l inlocuim. Acest dinte miniexcavator Volvo EC30 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii, in caz ca ar avea defecte de fabricatie. Documentele necesare le vei gasi in interiorul coletului. Desi nu credem ca vei avea nevoie de ele, pastreaza-le, pentru orice eventualitate!

Pentru ca time is money, ne vom misca super rapid! Plaseaza comanda online sau telefonic, iar acest dinte miniexcavator Volvo EC30 va porni catre tine. Curierii cu care colaboram ti-l vor aduce in cel mai scurt timp. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala.

Recomandarea noastra este sa apelezi intotdeauna pentru montaj la persoane calificate, ca sa fii sigur ca totul este executat ca la carte, iar performantele piesei vor fi cele asteptate. N-are rost sa pierzi si timp, si bani cu vreun amator, ca „priceputi” se ivesc pe toate drumurile, dar de multe ori rezultatele lasa de dorit. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, da-ne de veste si ti-l trimitem.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura