Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat MT100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat MT100
Cod produs
6T5AORJB-AT
Out Of stock
Descriere
Dintii utilajului tau sunt mai expusi uzurii decat alte componente, dar e de inteles, date fiind conditiile in care sunt nevoiti sa-si faca treaba. De aceea este necesara inlocuirea lor periodica. Stim ca nu-i deloc placut sa-ti opresti lucrul pentru a face asta, insa doar asa vei putea preveni probleme mai complexe, cum sunt cele ale sistemului hidraulic, care ar munci mai mult din pricina unor dinti tociti. Din fericire, avem pentru tine un dinte miniincarcator Bobcat MT100 super rezistent, ce te va scoate din impas si te va tine mult si bine, caci este fabricat dintr-un metal extrem de dur si nu va ceda cu una, cu doua. Tot ce are nevoie pentru a-si face treaba impecabil este un montaj corespunzator si niste suruburi si piulite cat mai calitative pentru fixarea sa.

Nu-ti fa griji, le gasesti tot la noi! Asa cum gasesti o sumedenie de alte piese de cea mai buna calitate destinate utilajelor. Mergi pe mana noastra si ii vei oferi utilajului tau intretinerea exemplara pe care o merita, iar el te va rasplati prin performantele sale sporite. Echipa noastra de specialisti isi pune la bataie toata priceperea si cunostintele in sprijinul tau. Cand dai de greu, suna-ne si-o rezolvam!

Dinte miniincarcator Bobcat MT100 - pentru un plus de eficienta!
Utilajul tau are nevoie de acest dinte pentru miniincarcator Bobcat MT100 pentru o functionare optima. Dintii tociti ii dau serioase batai de cap, nu doar in ce priveste eficienta sa in teren, caci cu asta sa zicem ca ar putea s-o mai duca o vreme, daca nu esti presat de timp (dar cand nu esti?), ci si in ce priveste fortele suplimentare ce se vad antrenate fara voia lor. Sistemul hidraulic este mai intens solicitat si asta se va vedea cu timpul, caci uzura il va cuprinde mai rapid decat te-ai astepta. Solutia optima si eficienta este inlocuirea la timp a dintilor uzati.

De ce sa-ti bati capul, cand poti sa ne intrebi?
Experienta ne-a invatat ca sfatul potrivit in momente-cheie te poate scuti de multe neplaceri, dar si de eforturi inutile. Astfel ca ne-am gandit ca nu ti-ar strica deloc consultanta pe care specialistii nostri ti-o ofera in mod gratuit. Tu expui problema cu care te confrunti, noi venim cu solutia. Ne poti intreba orice despre piesele de schimb, despre diferitele proceduri de care utilajul tau are nevoie si, in general, despre tot ce tine de intretinerea acestuia. Este simplu, castigi si timp, si ai siguranta ca faci alegerile potrivite. Sa repetam ca e si gratis? Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, acest dinte miniincarcator Bobcat MT100 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii in caz ca ar prezenta defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de situatii, insa, pentru siguranta, pastreaza documentele aferente pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stim ca-i urgent, dar nu-ti fa griji, acest dinte miniincarcator Bobcat MT100 ajunge la tine super rapid. Contacteaza-ne online sau telefonic si ti-l trimitem de indata. De esti prin apropiere, poti veni sa ridici coletul si de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Cand montajul lasa de dorit, performantele piesei vor fi afectate. Surubari sunt pe toate drumurile, insa de ce sa risti sa arunci bani pe apa sambetei? Lasa montajul pe mainile unor profesionisti, ca sa fii sigur ca o sa mearga treaba ca unsa. De nu stii cui sa te adresezi, da-ne de veste si iti trimitem noi un mecanic priceput din apropierea ta.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura