Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat 500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 500
Cod produs
7ZVM39SE-AT
Out Of stock
Descriere
Calitatea este esentiala, chiar daca sau mai ales daca este vorba de dintii utilajului tau. Pentru a face fata conditiilor dure de lucru, acestia trebuie sa fie duri la randul lor. N-ai vrea sa cedeze la prima sarcina mai grea - de parca ar avea si unele usoare -, astfel ca iti recomandam sa ii alegi cu bagare de seama. Acest dinte miniincarcator Bobcat 500 care ti-a atras atentia, bifeaza cu brio aceste calitati, fiind fabricat dintr-un metal special, extrem de dur, care ii confera rezistenta deosebita la rupere, dar si in fata uzurii, incat n-are sa se toceasca prea curand si, desigur, nici sa se rupa. Este o echivalenta de foarte buna calitate, capabila sa-ti ofere performantele celei originale la un pret nemaipomenit.

Poti fi cu un pas inaintea defectiunilor daca ai la indemana ingredientele potrivite. Mizeaza pe calitate atunci cand alegi piesele de schimb de care utilajul tau are nevoie. Le vei gasi la noi de fiecare data, pregatite sa intre in actiune, imbunatatind performantele masinariei tale. In plus, iti oferim si suport tehnic tintit pe nevoile tale, pentru ca stim cat de mult conteaza sa poti remedia dintr-un foc orice defectiune, dar si sa stii ce sa faci pentru a le preveni pe cele care ar putea aparea. Suna-ne si fa-ti misiunea mai usoara!

Dinte miniincarcator Bobcat 500 - o alegere inteleapta!
Pentru a functiona la maxima capacitate, utilajul tau are nevoie de dinti zdraveni. Atunci cand dintii se tocesc, si e de inteles sa se intample si asta dupa ceva timp, componentele bratului si cele ale sistemului hidraulic sunt solicitate mai intens, astfel ca sunt expuse mai rapid uzurii, ceea ce sigur nu iti doresti. Este esential ca dintii sa fie bine ascutiti, daca nu vrei sa te trezesti cu alte dandanale mai grave, cum ar fi sa-ti cedeze pompa hidraulica. Acest dinte pentru miniincarcator Bobcat 500 ii ofera utilajului tau forte proaspete care sa-i sporeasca eficienta.

Sfatul potrivit la momentul potrivit!
Nu te lasam sa-ti bati capul cu multitudinea de date tehnice pe care le implica remedierea unei defectiuni. Iti oferim acces rapid la cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor utilajului tau. Echipa noastra de specialisti este la curent cu tot ce misca in lumea dinamica a utilajelor, incat te vor ajuta sa depasesti cu usurinta obstacolele pe care le intampini. Poti face rost si de un plan personalizat de intretinere pentru utilajul tau. Totul fara costuri suplimentare, caci consultanta este gratuita! Contacteaza-ne!

N-ai motive de ingrijorare, esti asigurat. Pentru acest dinte miniincarcator Bobcat 500 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data facturarii pentru defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare, pastreaza totusi documentele necesare. Le vei gasi in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si iti livram acest dinte miniincarcator Bobcat 500 super rapid. Tot ce ai de facut este sa ne contactezi online sau telefonic si ne punem in miscare. De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru a te bucura la maxim de performantele piesei, asigura-te ca montajul este efectuat corect, de preferat de catre persoane calificate. Daca nu stii incotro sa te indrepti, te punem in contact cu o echipa profesionista din zona ta de activitate.

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura