Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniincarcator Bobcat 440

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 440
Cod produs
8CM4TAJE-AT
Out Of stock
Descriere
Acest dinte miniincarcator Bobcat 440 este o alegere nemaipomenita pentru a-i reda utilajului tau eficienta. O piesa extrem de rezistenta, gratie metalului foarte dur din care a fost fabricata, alternativa excelenta a dintelui original. Este capabil de aceleasi performante si iti ofera aceeasi calitate, iar pretul sau te va surprinde. Infrunta cu brio conditiile de-a dreptul dificile de lucru vreme indelungata, daca beneficiaza de un montaj pe masura. Nu uita sa folosesti suruburi si piulite adecvate, cat mai zdravene.

Le vei gasi si pe acestea la noi, asa cum vei gasi si orice alte piese de care utilajul tau are nevoie. Le-am ales cu maxima rigurozitate, caci nu facem compromisuri in privinta calitatii si vrem sa-ti oferim cele mai eficiente remedii. O intretinere impecabila imbunatateste considerabil performantele utilajului tau si iti aduce castig pe toata linia. Suna-ne, beneficiezi de suport tehnic personalizat, de la identificarea pieselor, pana la montaj si chiar si dupa!

Dinte miniincarcator Bobcat 440 - o alegere inspirata pentru o functionare impecabila!
Daca dintii utilajului tau s-au tocit, e cazul sa iei masuri cat mai rapid, daca nu vrei sa te trezesti cu surprize neplacute, cum ar fi inlocuirea pompei hidraulice. Dintii uzati presupun forte mai mari pentru efectuarea muscaturii, ceea ce implica eforturi mai mari din partea componentelor sistemului hidraulic si celor ale bratului, atragand uzura mai rapida a acestora. Acest dinte pentru miniincarcator Bobcat 440 iti ajuta utilajul sa muste cu sete solul, oricat ar fi de dur.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Specialistii nostri iti stau la dispozitie!
Stim ca uneori poate fi complicat sa descalcesti itele problemelor tehnice pe care le intampini, asa ca ne-am gandit ca ti-ar fi extrem de util serviciul nostru de consultanta pe care ti-l oferim in mod gratuit. Specialistii nostri depisteaza rapid cauza defectiunii, dar si remediile necesare. De asemenea, iti limpezesc pe data orice nelamurire ai avea legata de compatibilitatea pieselor de schimb ori de alte aspecte pe care le implica intretinerea utilajului tau, ajutandu-te sa iei cele mai avantajoase si eficiente decizii. Contacteaza-ne, e simplu!

Comanda linistit, acest dinte miniincarcator Bobcat 440 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data facturarii, in cazul putin probabil ca ar prezenta defecte de fabricatie. Documentele necesare le regasesti in interiorul coletului.

Pentru ca stim ca time is money, iti vom livra acest dinte miniincarcator Bobcat 440 super rapid. Contacteaza-ne online sau telefonic si ii dam unda verde de plecare! Iar tu pregateste-te sa il intampini. De asemenea, de esti pe-aproape si vrei sa ne cunoastem, poti veni sa ridici coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Cu montajul nu-i de saga. Daca nu sunt respectate toate aspectele, oricat de calitativa ar fi piesa, rezultatele vor lasa de dorit. Iti recomandam sa apelezi la persoane specializate, care stiu precis ce au de facut ca sa iasa treaba buna. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste si ti-l trimitem noi!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura