Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dinte miniexcavator Bobcat 76

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 76
Cod produs
SVWGNK4Q-AT
Out Of stock
Descriere
Eficienta utilajului tau in teren are de-a face si cu starea dintilor cupei sale. Cand acestia se tocesc, incepe sa-i vina tot mai greu sa-si faca treaba, ceea ce poate avea consecinte destul de neplacute. Monitorizeaza-le periodic starea, incat sa poti lua masuri la timp cand acestia incep sa se uzeze. Iar cand constati probleme, gasesti la noi acest dinte miniexcavator Bobcat 76 impecabil la un pret nemaipomenit. Rezistenta sa te va surprinde cu siguranta, la fel si performantele sale, similare celor ale piesei originale. Chiar de are de-a face cu cele mai dificile conditii de lucru, nu va ceda cu usurinta. Este pregatit sa-si faca treaba vreme indelungata. Si, daca este montat corespunzator, cu suruburi si piulite calitative, va ramane pe pozitii mult si bine.

Utilajul tau are nevoie de astfel de piese de calitate pentru a putea depasi cu brio orice obstacol. Iar tu le vei gasi la noi oricand apare cate o defectiune! Suntem pregatiti sa-ti venim in ajutor, oferindu-ti cele mai eficiente remedii, cu rezultate durabile. Suna-ne, specialistii nostri te consiliaza pas cu pas, pentru a fi sigur ca faci alegerile potrivite si, de ce nu?, pentru a imbunatati randamentul utilajului tau. Cu o intretinere corespunzatoare, ii poti chiar prelungi durata de viata.

Dinte miniexcavator Bobcat 76 - o alegere isteata pentru un plus de performanta!
Ca sa-si poata indeplini misiunea, utilajul tau are nevoie de o dantura a cupei impecabila. Iar acest dinte pentru miniexcavator Bobcat 76 asigura eficienta muscaturii cupei, indiferent de duritatea solului. Nu de alta, dar niste dinti tociti vor solicita suplimentar componentele sistemului hidraulic, dar si pe cele ale bratului, ceea ce inlesneste uzura mai rapida a acestora, implicand cheltuieli mai mari din partea ta. Asigura-te ca dintii cupei utilajului tau sunt bine ascutiti si vei preveni astfel defectiuni mai ample, dar vei castiga si la randament.

Un sfat potrivit este mereu binevenit!
Stim cat de complicate pot fi uneori problemele tehnice si sumedenia de eforturi si de amanunte pe care le implica. Iar cand mai esti si presat de timp, fix de documentare nu-ti arde. De aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde numai bine un serviciu de consultanta de care beneficiezi in mod gratuit. Ai acces rapid la informatiile de care ai nevoie pentru o remediere rapida si eficienta a defectiunilor cu care te confrunti. Specialistii nostri iti vor oferi solutii concrete, adaptate nevoilor utilajului tau, simplificand la minim eforturile tale. Contacteaza-ne, online sau telefonic, si vei depasi mult mai usor impasul!

Fii fara grija, esti asigurat! Pentru acest dinte miniexcavator Bobcat 76 ai o garantie de 6 luni de la data facturarii, pentru eventualele defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri astfel de cazuri sunt extrme de rare, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le vei regasi in interiorul coletului.

Stim cat de pretios este timpul tau si iti vom expedia acest dinte miniexcavator Bobcat 76 de indata ce ai facut comanda, online sau telefonic. Il vei primi in aproximativ o zi lucratoare, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Iar Dar daca esti pe aproape, ai si posibilitatea de a veni sa-l ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Daca iti pasa de timpul tau si de investitia facuta, asigura-te ca si montajul se ridica la inaltimea asteptarilor tale. Te sfatuim sa te indrepti catre un atelier specializat pentru efectuarea interventiei, ca sa fii sigur ca rezultatele vor fi asa cum ti le doresti. Daca ai nevoie de o recomandare concreta, da-ne de veste si te punem in contact cu un mecanic de incredere din apropierea ta!

Distanta dintre gauri - 43mm
Distanta dintre falci - 18mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura