Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub Case 19-6248

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 19-6248
Cod produs
OIK0CT4F-RA
Out Of stock
Descriere
Un astfel de surub Case 19-6248 este recomandarea pe care o lanseaza specialistii nostri, care te asteapta cu solutii aplicate si raspunsuri corecte, orice dificultate ai intampina! Pentru noi, tu esti mereu pe primul plan. Clientii nostri sunt cei mai importanti, iar pentru acestia noi facem eforturi zilnice in a oferi piese si servicii mai ieftine, fara a renunta insa la proverbiala calitate a produselor noastre. Afla si tu oferta componentei nostre, este una ce te va surprinde! Un astfel de surub va fi piesa pe care o vei dori, in mod constant, pentru vehiculul tau! Fiabila si rezistenta, de o durabilitate mentionabila, componenta de top te va impresiona! Asigura-i masinariei tale necesarul de piese de schimb de calitate!

Un surub Case 19-6248 este o componenta nemaipomenita!

Intrucat piesele trebuie sa iti fie la indemana inainte ca problemele sa apara si reparatiile sa fie de neevitat, ne vom ocupa, mai intai, de a te asigura de disponibilitatea pieselor de schimb in depozitul nostru. Cand o piesa da semne de uzura, trebuie sa actionezi rapid, direct la sursa. Acest surub are misiunea de a fixa brida cardanului. Iata o piesa simpla, dar cu un rol foarte important, asa ca, nu il neglija!

Serviciile conexe vin in sprijinul tau!

Ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme. Echipa noastra iti ofera consultanta tehnica gratuita, ora de ora!

Alaturi de noi esti mereu indrumat, asigurat, linistit si in perfect confort! Acest surub vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Vom livra acest surub Case 19-6248 super rapid. Ajunge la tine cat ai zice peste, in orice localitate din tara te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online .

Montajul este cheia succesului! Stim ca te-ai straduit sa alegi corect piesa de schimb, stim ca ai cautat una calitativa si sigura! Esti pe drumul cel bun si vei ajunge la un finish de succes doar daca te asiguri si ca montajul este executat ca la carte!

Specificatii tehnice:

• d=7,8mm
• L=19mm
• cheie hexagonala - 8 mm
• fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura