Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Disc ambreiaj transmisie JCB HS750

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB HS750
Cod produs
SEB87LF3-AT
Out Of stock
Descriere
Stim cat de mult conteaza sa poti lucra eficient, in ritmul in care ti-ai propus, si orice defectiune iti pune bete in roate. Dar nu e cazul sa te stresezi, ai ajuns in universul utilajelor! Gasesti la noi cele mai bune solutii de remediere a defectiunilor si de intretinere pe termen lung a utilajului tau. Ne-am dotat cu piese de schimb de cea mai buna calitate, pentru toate buzunarele. Acest disc ambreiaj transmisie JCB HS750 de care se pare ca ai acum nevoie este o piesa de cursa lunga, super rezistenta si fiabila, capabila sa-ti ofere o transmisie impecabila, aidoma piesei originale. Duce mult si bine chiar si intens solicitat si preia tensiunile si socurile fara sa se sparga. In plus, il poti achizitiona acum la un super pret!

Pune accent pe calitate, vei avea numai de castigat! Cu o intretinere corespunzatoare, prelungesti durata de viata a utilajului tau si ii imbunatatesti considerabil performantele. Specialistii nostri cunosc toate secretele utilajelor si sunt pregatiti sa ti le impartaseasca si tie cand le soliciti ajutorul. Suna-ne, vei avea acces la solutii personalizate pentru a depasi cu usurinta problemele tehnice pe care le intampini! Simplu, rapid, eficient!

Disc ambreiaj transmisie JCB HS750 - pentru o functionare impecabila!
In arhitectura utilajului tau, acest disc ambreiaj transmisie JCB HS750 indeplineste o misiune foarte importanta, caci este responsabil cu transmiterea cuplului de rotatie de la piesa in care dantura este montata, catre discurile metalice. Este esential in echilibrul cutiei de viteze, asigurand o transmisie perfecta, iar utilajul tau va functiona in parametri optimi, asa cum iti doresti.

In momente-cheie, sfatul potrivit te scuteste de multe neplaceri!
Iti sustinem eforturile, caci stim ca nu-i deloc usor sa fii raspunzator de un utilaj. Ai destule pe cap, iar cand te mai confrunti si cu probleme tehnice carora nu reusesti sa le gasesti solutionare, o parere avizata se poate dovedi salvatoare. Mai ales cand nici nu costa. Beneficiezi de consultanta gratuita din partea specialistilor nostri oricand ne soliciti ajutorul. Orice problema tehnica sau dilema ai avea, vei primi prompt raspunsuri concrete, clare, adaptate nevoilor tale. Contacteaza-ne, este mai simplu decat crezi sa iesi din impas!

N-ai de ce sa-ti faci griji, esti asigurat. Acest disc ambreiaj pentru transmisie JCB HS750 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Vei regasi documentele necesare in interiorul coletului.

Iti intelegem urgenta si ne vom misca super rapid. Din momentul in care ai plasat comanda online sau telefonic, acest disc ambreiaj transmisie JCB HS750 porneste catre tine si il primesti in cel mai scurt timp, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram.  Ai si posibilitatea de a-l ridica de la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana. Ne-am bucura sa te cunoastem!

Ca sa te bucuri de cele mai bune rezultate, asigura-te ca montajul este efectuat corespunzator, de catre persoane calificate. Nu de alta, dar un montaj impropriu poate compromite atat piesa in cauza, cat si piesele conexe si te trezesti cu alte dandanale. Nu te sfii sa ne ceri ajutorul, iti trimitem noi niste mesteri priceputi, daca ai nevoie!

Grosime - 2,32mm
Diametru exterior - 133mm
Diametru interior - 93mm
45 de caneluri la interior
Trimite mesaj
Din Gura in Gura