Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de amorsare pentru skidder John Deere 540G III

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 540G III
Cod produs
5693SN2Z-RA
Out Of stock
Descriere
Consideram ca produsele din acest magazin online sunt excelente pentru tine daca esti interesat ca utilajele pe care le detii sa ruleze perfect. In acest scop, dispunem de foarte multe articole premium, cum este si aceasta pompa de amorsare John Deere 540G III stabila si importanta in angrenajul utilajului tau.

Echipamentul tau functioneaza in cele mai dificile situatii si in cele mai solicitante conditii de lucru. Si, fara indoiala, utilajul tau este important. Nu il trata cu piese de schimb de slaba factura! Piesa noastra este dintre cele mai fiabile si mai rezistente. Aceasta componenta dedicata vehiculului tau este o piesa de inalta rezistenta, perfect compatibila, fiabila si extraordinar de rezistenta!

Aceasta pompa de amorsare John Deere 540G III este achizitia ideala!

Iti recomandam sa accesezi produsul nostru chiar acum, si sa te bucuri, in acest fel, de o oferta dintre cele mai bune.

Alaturi de tine, cu servicii extra!

Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire e bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Aceasta pompa de amorsare vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

O pompa de amorsare pentru skidder John Deere 540G III va fi livrata la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm, iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura