Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de amorsare pentru tractor John Deere 6500L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 6500L
Cod produs
5TXYLWBF-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 6500L este oferita alaturi de bateria filtrului de combustibil. Daca vrei sa ai si filtrul de motorina, impreuna cu bateria de amorsare, asteptam cererea ta. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea produselor pentru utilajul tau! Munca pe care noi o ducem la bun sfarsit in fiecare zi este proiectul de suflet al unei familii mari, formata din pasionati ai produselor de gen, indragostiti iremediabil de articolele tehnice dedicate utilajelor. Noi stim ca produsele propuse aici sunt superioare calitativ multor produse disponibile pe piata din Romania, lucru care a dus la dorinta de a aduce in Romania numai aceste articole premium, si de a le pune la dispozitia consumatorilor romani.

Pompa de amorsare John Deere 6500L este un produs excelent!

Pompa de amorsare motorina si bateria filtrului de combustibil pentru sunt ofertate impreuna! Dar, daca doresti si filtrul de combustibil alaturi de ele, te rugam sa mentionezi asta in cerere, iar noi le livram impreuna. Pompa de amorsare pe care o propunem este o echivalenta ce iti asigura o eficienta maxima in lucru, o siguranta sporita in exploatare, cat si puterea necesara pentru o lunga perioada de timp.

Servicii conexe pentru tine!

Ne dorim ca tu sa poti lucra in liniste, avand la dispozitie toate resursele pentru asta! Pentru ca ne pasa de bunastarea afacerii tale si alegem sa ne implicam activ! Toate se vor intampla fara alte costuri pentru tine!

Aceasta pompa de amorsare vine insotita de toate actele necesare! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

Coletul cu pompa de amorsare pentru tractor John Deere 6500L comandata poate fi livrat rapid in orice localitate din tara si poate fi verificat in prezenta curierului. In acest fel, rambursul se achita doar daca piesa primita se afla in stare perfecta si prezinta calitatea promisa. Pentru a beneficia rapid de ea, noi mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul din Bucuresti, de unde o poti ridica in aceeasi zi in care ai plasat comanda. Cere oferta de pret!

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm, iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura