Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Terex TLB840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex TLB840
Cod produs
J2NF0XHI-AT
Out Of stock
Descriere
Ca sa mentii sistemul de transmisie in perfecta stare de functionare, fiecare detaliu conteaza si merita atentia ta. Pentru fixarea bridei cardanului, iti recomandam acest surub cardan punte Terex TLB840 super rezistent si fiabil. O piesa de cursa lunga, gratie metalului special din care este fabricata. Nu se sperie de provocari, iar solicitarea intensa nu-i ridica probleme. Tot ce ai de facut este sa te asiguri ca beneficiaza de un montaj corespunzator.

Orice defectiune ai intampina, gasesti la noi cele mai eficiente remedii. Mereu la indemana, mereu de calitate, pentru ca stim cat de mult conteaza sa rezolvi problemele dintr-un foc, dar si pe termen lung. Alegem cu maxima exigenta produsele pe care le comercializam si avem in vedere si celelalte aspecte pe care le presupune remedierea unei defectiuni. Specialistii nostri se asigura ca alegi piesele potrivite si ca stii tot ce ai de facut pentru a obtine cele mai bune rezultate. Suna-ne!

Surub cardan punte Terex TLB840 - pentru o functionare impecabila!
Fiecare piesa isi are rostul sau in structura utilajului tau. Ca doar nu-i pusa acolo doar asa, sa se afle in treaba. De aceea lipsa oricareia dintre ele are impact mai mare sau mai mic asupra functionarii masinariei tale. Acest surub cardan punte Terex TLB840 are misunea importanta de a fixa brida cardanului, trateaza-l ca atare.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te scuteste de multe neplaceri!
Problemele tehnice consuma si timp, si bani, si energie. Noi te ajutam sa economisesti din toate aceste resurse. Avem o echipa de specialisti bine pregatita pentru a-ti furniza solutii eficiente, prompte, la obiect. Fie ca te confrunti cu vreo defectiune si nu reusesti sa-i descalcesti itele, fie ca vrei sa-ti pui la punct utilajul pe termen lung, poti rezolva totul simplu si rapid. Contacteaza-ne telefonic sau online! Consultanta este gratuita!

Verificate, testate, certificate - asa sunt piesele pe care le gasesti la noi, iar acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex TLB840 nu face exceptie. Vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Ai documentele necesare in interiorul coletului.

Nu te lasam sa astepti prea mult, pentru ca iti intelegem urgenta. Vei primi acest surub cardan punte Terex TLB840 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine! De asemenea, ai si posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala, daca esti prin apropiere.

Cand montajul lasa de dorit, nici performantele piesei nu mai sunt cele asteptate, oricat de calitativa ar fi ea. Or fi multi care se pricep, dar iti recomandam sa apelezi pentru montaj la profesionisti. Daca-i cazul, te punem in contact cu niste mesteri priceputi din zona ta. Da-ne de veste si se rezolva!

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura