Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte fata Terex 860

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 860
Cod produs
TOLFIE7P-AT
Out Of stock
Descriere
Stim ca nu-ti place sa-ti vezi utilajul suferind, mai ales ca ai mare nevoie de el. Iar acum el este cel care are nevoie de tine pentru a-si gasi vindecare. Remediaza problema cu acest surub cardan punte Terex 860 super fiabil si rezistent - alegerea ideala pentru o fixare impecabila a bridei cardanului. Important este si montajul, desigur, dar nici calitatile piesei nu sunt de trecut cu vederea. Iar surubul asta este unul deosebit - te poti baza pe el vreme indelungata.

In mediul solicitant in care activezi, componentele utilajului tau sunt expuse permanent uzurii, astfel ca ai nevoie de piese cat mai calitative pentru a-ti mentine utilajul in parametri optimi de functionare. Nu-i cazul sa mai cauti, avem tot ce-ti trebuie. Cand te confrunti cu vreo defectiune, nu te sfii sa ne contactezi! Vei gasi la noi remediile potrivite si iti vei putea relua in scurt timp activitatea. Specialistii nostri te vor consilia pas cu pas pentru a alege piesele potrivite si pentru orice alte chichite necesare reusitei. Suna-ne!

Surub cardan punte Terex 860 - un ajutor pretios!
In arhitectura utilajului tau sunt o sumedenie de piese, unele mai mari, altele mai mici. Daca lipseste una, functionarea acestuia este compromisa, caci fiecare isi are rolul sau bine definit. Spre exemplu, acest surub cardan punte Terex 860 este responsabil de fixarea bridei cardanului, fiind indispensabil pentru o functionare optima a utilajului tau. Nu-l neglija!

Consultanta gratuita pentru tine!
Orice problema tehnica aduce cu sine consum de timp si de energie, e firesc sa fii stresat cand incerci sa gasesti solutii in noianul de informatii. Te intelegem, de aceea am creat acest serviciu de consultanta gratuita, prin care intrebarile si dilemele tale isi vor gasi raspunsuri cat ai zice peste. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din acest domeniu atat de dinamic al utilajelor si iti vor oferi prompt cele mai eficiente solutii. Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, esti asigurat! Acest surub cardan punte fata pentru buldoexcavator Terex 860 vine insotit de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in caz ca prezinta defecte de fabricatie. Sunt foarte rare astfel de cazuri, dar pastreaza totusi documentele aferente pe care le vei gasi in interiorul coletului.

Stim ca timpul este pretios, dar nu-ti fa griji, acest surub cardan punte Terex 860 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara, prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si ne punem in miscare. De asemenea, ai posibilitatea sa ridici coletul de la sediul nostru, de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Pentru o functionare impecabila, montajul are o importanta deosebita. Degeaba piesa este de calitate, daca este incorect montata. N-ai sa ai rezultatele asteptate, nici pe departe. Ca sa te asiguri ca totul va merge brici, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa specializata.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura