Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Caterpillar 430F2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 430F2
Cod produs
W56QB3UC-IA
Out Of stock
Descriere
Cel mai rau lucru care se poate intampla pe un santier este sa te lase balta utilajul! Apeleaza la calitatile pe care o brida cardan punte spate Caterpillar 430F2 le are. Este o piesa de o calitate exceptionala. Bine realizata si cu un material extrem de rezistent in compozitie. Brida cruce cardan se monteaza la puntea din spate a buldoexcavatorului. Cere o oferta, caci ar fi pacat sa ratezi pretul bun pe care il are produsul.

Suna si primesti gratuit consultanta tehnica! Fie problema ta cat de grava, fie ca nu stii exact modelul utilajului tau, fie ca nu stii care brida e mai buna… Orice apare intempestiv in buna desfasurare a activitatii tale isi are rezolvarea alaturi de specialistii nostri. Interesat de montaj sau servicii dedicate de mentenanta? Atunci tot noi ar trebui sa fim alegerea ta numarul unu! Te asteptam mereu cu drag si cu o multime de sfaturi folositoare!

Brida cardan punte spate Caterpillar 430F2 - se potriveste cu modelul tau de utilaj!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 430F2 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura