Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Brida cruce cardan punte spate Caterpillar 428B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 428B
Cod produs
YVJ0Q6R2-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta brida cardan punte spate Caterpillar 428B se comanda foarte rapid daca ne vei suna sau vei completa formularul online. Piesa de care ai nevoie se va expedia urgent, iar tu intri in posesia ei in doar 24 de ore. Componenta ce face parte din elementele transmisiei, ajuta la functionarea corecta a buldoexcavatorului. Brida cruce cardan se fixeaza folosind doua suruburi. Acest lucru trebuie facut cu atentie la fiecare detaliu prin pozitionarea sa la puntea din spate a echipamentului.

De fiecare data cand ai nevoie de informatii in legatura cu mentenanta sau reparatia buldoexcavatorului, suna la ACN Piese Utilaje sau intra in contact cu noi prin formularele de pe site. De fiecare data cand ne suni, primesti automat consultanta tehnica gratuita. Accesul la cunostintele specialistilor consideram ca trebuie sa fie gratuit pentru toti cei care ne trec pragul. Astfel, stim ca fiecare client va pleca de la noi multumit ca a cumparat exact piesa de care are nevoie utilajul. Contacteaza-ne oricand doresti sa primesti piese bune si sfaturi utile!

Brida cardan punte spate Caterpillar 428B - oferta este irezistibila!

Atentie la modul de pozitionare al bridelor! O prindere incorecta poate duce la avarii si, implicit, la accidente nedorite. Piesa metalica ajuta la fixarea componentelor utilajului si previne miscarea sau separarea prin aplicarea unei presiuni in interior. Montarea unei bride se face cu atentie pentru a nu provoca daune elementelor din jur. Daca totul se face corect, nu vei avea surprize neplacute in timpul manevrarii echipamentului.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Brida cruce cardan punte spate pentru buldoexcavator Caterpillar 428B va ajunge urgent la tine. Lucram cu firme de curierat profesioniste. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

Se monteaza cu surub 2310202
Trimite mesaj
Din Gura in Gura