Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru motor Caterpillar C7.1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar C7.1
Cod produs
RYBNQ7WJ-RA
Out Of stock
Descriere
O pompa de apa motor Caterpillar C7.1 este o componenta ce te asteapta acum la o oferta de pret dintre cele mai bune! Piesa de schimb propusa de noi este fabricata din materiale premium, asa incat tu stii ca optezi pentru un produs garantat! Iata o piesa cu adevarat rezistenta, care va prelungi durata de functionare a utilajului tau! Apeleaza la serviciile si sfaturile specialistilor nostri chiar acum! Afla si oferta noastra de pret, una dintre cele mai bune! Cand ai dubii si nu stii ce sa alegi, apeleaza la echipa noastra de specialisti! Acestia iti vor recomanda fara oprire doar piese de calitate superioara, cum este si aceasta super pompa de apa, 100% compatibila cu motorul pe care il exploatezi!

Pompa de apa motor Caterpillar C7.1 este o piesa certificata!

Pompa de apa este un articol important in masinaria ta. Pompa de apa a masinii tale preia apa din radiator si o muta prin motor inapoi la radiator, unde ciclul incepe din nou. Se asigura ca motorul ramane la o temperatura constanta, indiferent de vreme.

Consultanta gratuita - calculeaza-ti alegerile!

Este extraordinar sa poti verifica mereu corectitudinea achizitiilor, chiar inainte de a trece la fapte! De aceea suntem noi aici! Iti stam la dispozitie, oferindu-ti consiliere, suport, indrumare, informatii tehnice si multe, multe altele. Totul 100% gratuit!

Documentatia pe care noi o oferim este completa! O astfel de pompa este un articol care vine insotit de toate certificarile de care tu ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

O pompa de apa pentru motor Caterpillar C7.1 este si alegerea ta? Excelent! Tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru! Coletul ajunge la tine cat ai clipi!

Vrei ca piesa de schimb proaspat achizitionata sa isi faca treaba multi ani, nu-i asa? Poti sa o ajuti! Poti sa te ajuti si sa iti ajuti utilajul sa ruleze perfect! Trebuie doar sa te asiguri ca montajul a fost executat corect!

Specificatii tehnice:

- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura