Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte tractor Ford 8870

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8870
Cod produs
ZHWY5UGS-AT
Out Of stock
Descriere
Chiar si cea mai banala piesa are rolul sau in structura utilajului tau si fara de ea treaba nu mai merge bine. Care va sa zica si un simplu surub iti poate da activitatea peste cap. De aceea este esential sa alegi piese de calitate, cat mai rezistente. Asa cum este si acest surub cardan punte Ford 8870 la care ai poposit. O piesa impecabila, conceputa sa reziste vreme indelungata chiar si in conditii dificile. Tractorul tau are nevoie de ajutoare de nadejde pentru a putea functiona la capacitate maxima, iar tu ai nevoie ca el sa poata lucra performant.

Un lant al slabiciunilor care, cand se incalceste, iti poate da batai de cap. Dar de-asta suntem si noi pe aici - pentru a simplifica lucrurile la maxim, oferindu-ti resursele de care ai nevoie, dar si informatiile pretioase care te vor scoate din impas. Suna-ne si lasa grijile pe noi! Ne descurcam de minune in remedierea defectiunilor. Ne-am dotat cu un adevarat arsenal de piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, dar si cu o echipa tanara si pasionata de specialisti intr-ale utilajelor. Bucura-te de avantajele pe care ti le oferim!

Surub cardan punte Ford 8870 - mizeaza pe calitate!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, fara de care intregul n-ar mai fi intreg si functionarea sa ar fi compromisa. Spre exemplu, acest surub cardan punte Ford 8870 este destinat fixarii bridei cardanului, va sa zica, asa pispirel cum este, are un rol foarte important, nu-l neglija.

Vrei sa afli mai multe? Ai consultanta din partea casei!
Facem lucrurile sa fie mai simple, pentru ca pretuim timpul, dar si satisfactia clientilor nostri. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din lumea utilajelor, astfel ca, atunci cand ai nelamuriri sau nu reusesti sa descalcesti itele vreunei defectiuni, poti apela cu incredere la noi. Vei primi informatii pretioase, tintite pe nevoile utilajului tau, ca sa poti rezolva problemele fara sa-ti mai bati capul. Contacteaza-ne! Avem noi grija sa scapi de griji!

Fii fara griji, caci esti asigurat. Acest surub cardan punte fata pentru tractor Ford 8870 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stai linistit, iti intelegem urgenta si iti vom livra acest surub cardan punte Ford 8870 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online . Iar de esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru o functionare impecabila, montajul are o importanta deosebita. Degeaba piesa este de calitate, daca este incorect montata. N-ai sa ai rezultatele asteptate, nici pe departe. Ca sa te asiguri ca totul va merge brici, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa specializata.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura