Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub cardan punte tractor Ford 7840

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 7840
Cod produs
S0HOPWNF-AT
Out Of stock
Descriere
Suruburile sunt elemente indispensabile in structura masinariei tale. Peste tot dai de ele, caci ele fixeaza diferitele componente ale acesteia, iar cand cedeaza vreunul, efectele sunt neplacute. Daca vrei ca utilajul tau sa functioneze ca la carte, nu umbla cu improvizatii.  Acest surub cardan punte Ford 7840 este o piesa de foarte buna calitate, extrem de rezistenta si de fiabila. Ca sa nu ai surprize, asigura-te ca este montat corect. Apoi te poti baza pe el vreme indelungata, caci face fata de minune provocarilor si solicitarii intense.

De ce te-ai lasa coplesit de defectiuni, cand este atat de simplu sa le-o iei cu un pas inainte si sa-ti faci utilajul sa dea randament maxim? Piese de schimb de cea mai buna calitate te-asteapta in depozitul nostru - exploreaza oferta noastra si alege ce-ti trebuie. Iar daca ai dubii privind compatibilitatea unor piese, ne poti contacta si vom vedea cum sta treaba. Specialistii nostri sunt aici sa-ti dea o mana de ajutor, suna-ne!

Surub cardan punte Ford 7840 - pentru o functionare impecabila!
Utilajul tau este compus dintr-o sumedenie de piese, mai mari sau mai mici, fara de care intregul n-ar mai fi intreg si functionarea sa ar fi compromisa. Spre exemplu, acest surub cardan punte Ford 7840 este destinat fixarii bridei cardanului, va sa zica, asa pispirel cum este, are un rol foarte important, nu-l neglija.

Vrei sa afli mai multe? Ai consultanta din partea casei!
Facem lucrurile sa fie mai simple, pentru ca pretuim timpul, dar si satisfactia clientilor nostri. Specialistii nostri sunt la curent cu cele mai noi informatii din lumea utilajelor, astfel ca, atunci cand ai nelamuriri sau nu reusesti sa descalcesti itele vreunei defectiuni, poti apela cu incredere la noi. Vei primi informatii pretioase, tintite pe nevoile utilajului tau, ca sa poti rezolva problemele fara sa-ti mai bati capul. Contacteaza-ne! Avem noi grija sa scapi de griji!

Fii fara griji, caci esti asigurat. Acest surub cardan punte fata pentru tractor Ford 7840 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Astfel de cazuri sunt extrem de rare, dar pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Stai linistit, iti intelegem urgenta si iti vom livra acest surub cardan punte Ford 7840 super rapid. Ajunge la tine in aproximativ 24 de ore in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online . Iar de esti pe aproape, poti veni si la sediul nostru de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru o functionare impecabila, montajul are o importanta deosebita. Degeaba piesa este de calitate, daca este incorect montata. N-ai sa ai rezultatele asteptate, nici pe departe. Ca sa te asiguri ca totul va merge brici, lasa montajul in mainile profesionistilor. De nu stii la cine sa apelezi, da-ne de veste si iti trimitem noi o echipa specializata.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura