Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa JCB 7211/50945

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 7211/50945
Cod produs
4VOC1JSB-IA
Out Of stock
Descriere
Este perfecta pompa de apa JCB 7211/50945 din oferta asta! Are calitatile tehnice perfecte, iar pretul este si el minunat! Sa-ti povestim un pic despre ea. Este o piesa de calitate superioara, realizata din materiale atent selectionate. Fabricarea ei se face cu respectarea standardelor in vigoare si iti va fi livrata impreuna cu un certificat de garantie valabil un an. Rezistenta este una dintre calitatile sale, la fel si eficienta. Va reusi sa permita o functionare corecta a motorului. Cere-ne chiar acum o oferta!

Spuneam de pret ca este foarte avantajos, da, asa este! Ai calitate la un pret minim si livrarea rapida, in doar 24 de ore! Recomandam ca inainte de a plasa comanda sa te sfatuiesti cu asistentii nostri tehnici. Ei te pot asigura ca tipul echipamentului tau se potriveste cu piesa dorita. Nu uita ca in cadrul companiei poti apela si la alte servicii de top. Avem mentenanta personalizata, este un serviciu perfect pentru cei care vor sa se asigure ca utilajele lor sunt mereu in stare optima de functionare.

Pompa de apa JCB 7211/50945 - va fi o inlocuire de durata!

Cum iti dai seama ca s-a stricat pompa de apa? Apar urme de uzura intensa la nivelul lagarelor, ce pot provoca deformarea sau chiar desprinderea curelei de la fulia motorului. Lichidul de racire este contaminat cu agenti poluanti. Garniturile din presetupa s-au deteriorat. Urmele de rugina isi fac simtita prezenta pe suprafetele metalice.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de apa JCB 7211/50945 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Livram oriunde in tara, iar pompa de apa JCB 7211/50945 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de calitatile sale.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura