Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa 3000018

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
3000018
Cod produs
09Y875MP-IA
Out Of stock
Descriere
Eficienta nu se gaseste pe toate drumurile si nici nu ploua cu fiabilitate si productivitate. Dar cand vrei sa le obtii, trebuie sa depui putin efort. Noi te ajutam in privinta eficientei pieselor de schimb, mereu iti prezentam componente de calitate superioara si fiabile! De productivitate te vei ocupa tu! Caci utilajul pregatit de treaba il vei folosi pentru a obtine cele mai bune rezultate! Pompa de apa 3000018 din oferta noastra este cea mai buna alegere pentru utilajul tau! Sa ceri chiar acum o oferta!

Pe langa faptul care are un pret foarte avantajos, este inzestrata de catre producatorul ei cu multe calitati care o pun pe picior de egalitate cu piesa originala. O inlocuieste fara probleme si se asigura ca echipamentul tau ramane apt de munca! Oferta o poti obtine accesand serviciul de consultanta gratuita, aici, asistentii nostri te vor informa corect si complet! Plus, o multime de alte servicii iti vor fi prezentate ca sa poti lua o decizie numai buna pentru intretinerea utilajelor tale!

Pompa de apa 3000018 - trebuie neaparat sa o comanzi!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de apa 3000018 are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Spune-ne unde vrei sa ajunga pompa de apa 3000018 si acolo o trimitem. In 24 de ore vei intra in posesia piesei. Coletul il poti verifica la primire si plata se poate face si ramburs. Suna-ne si daca iti este mai usor, poti sa treci chiar tu pe la sediul nostru sa o ridici.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

fulie cu 4 gauri
1 garnitura
2 oringuri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura