Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub Volvo VOE11003138

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE11003138
Cod produs
D17TZIUE-AT
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti performanta, nu neglija calitatea. Nici macar atunci cand vine vorba de un simplu surub, caci asa mic cum il vezi, are o misiune foarte importanta, iar calitatea si rezistenta sa sunt esentiale pentru bunul mers al lucrurilor. Iti recomandam acest surub Volvo VOE11003138 de foarte buna calitate, fiabil si extrem de rezistent, pentru fixarea bridei cardanului. Se descurca de minune in fata provocarilor si isi face impecabil treaba vreme indelungata. Convinge-te!

Iti intelegem nevoile si ne straduim sa-ti oferim tot ce e mai bun. Gasesti la noi piese de schimb si consumabile de cea mai buna calitate, la preturi pentru toate buzunarele, pentru remedierea eficienta a problemelor tehnice pe care le intampini. Cand stii ca ai pe cine te baza, faci fata mult mai usor provocarilor. Suna-ne si te vom invata ce, cum si cand sa faci, ca sa-ti faci utilajul fericit, pregatit in orice moment de lucru!

Surub Volvo VOE11003138 - pentru o functionare impecabila!
Chiar de este vorba de un simplu surub, nu e mai putin important decat alte piese. Vezi bine ca atunci cand lipseste, treaba nu mai merge. Acest surub Volvo VOE11003138 este destinat fixarii bridei cardanului. Asigura-te ca folosesti suruburile potrivite necesitatilor tale si te vei bucura din nou de performantele utilajului tau.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te scuteste de multe neplaceri!
Stim cat de complicate pot parea defectiunile atunci cand e nevoie sa te mai si documentezi in cautarea solutiei potrivite. Nu mai e nevoie sa-ti prinzi urechile in date tehnice, apeleaza la noi! Avem o echipa de specialisti pregatita sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor masinariei tale. Facem lucrurile mult mai simple! Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Comanda fara griji, caci esti asigurat! Pentru acest surub Volvo VOE11003138 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Graba nu strica treaba cand vine vorba de livrare. Vei primi acest surub Volvo VOE11003138 in aproximativ 24 de ore prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si pregateste-te sa-l primesti. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca este montata incorect, n-ai facut nimic. Chiar daca este vorba de un simplu surub, montajul este esential pentru functionarea impecabila a utilajului tau. Apeleaza intotdeauna la profesionisti si te vei bucura de rezultate maxime. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem noi niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura