Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Surub Terex 6114053M1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Terex 6114053M1
Cod produs
G7Y3QM1X-AT
Out Of stock
Descriere
Banalele suruburi ii sunt indispensabile utilajului tau si are vreo cateva, nu gluma. De diferite dimensiuni, specifice fiecare zone, incat uneori poate parea dificil sa le dibuiesti pe cele potrivite defectiunii cu care te confrunti. Ori de cate ori ai nevoie de ele, le vei gasi la noi pe cele de care utilajul tau are nevoie. Acest surub Terex 6114053M1 la care ai poposit este o piesa rezistenta si fiabila, de foarte buna calitate, capabila sa infrunte provocari dificile vreme indelungata. Pune-l la incercare! Daca este montat corect, uiti de grija lui o buna bucata de timp.

Ti-am pregatit o gama generoasa de piese de schimb pentru utilaje, toate alese pe spranceana, pentru performante remarcabile. Si, ca sa-ti fie cat mai simplu sa remediezi problemele tehnice pe care le intampini, echipa noastra de specialisti isi pune la bataie priceperea si cunostintele pentru a te scoate din impas. Alege canalul de comunicare preferat si hai sa depistam cele mai bune solutii!

Surub Terex 6114053M1 - o alegere inspirata!
Chiar de este vorba de un simplu surub, nu e mai putin important decat alte piese. Vezi bine ca atunci cand lipseste, treaba nu mai merge. Acest surub Terex 6114053M1 este destinat fixarii bridei cardanului. Asigura-te ca folosesti suruburile potrivite necesitatilor tale si te vei bucura din nou de performantele utilajului tau.

Sfatul potrivit la momentul potrivit te scuteste de multe neplaceri!
Stim cat de complicate pot parea defectiunile atunci cand e nevoie sa te mai si documentezi in cautarea solutiei potrivite. Nu mai e nevoie sa-ti prinzi urechile in date tehnice, apeleaza la noi! Avem o echipa de specialisti pregatita sa raspunda intrebarilor tale si sa-ti ofere cele mai eficiente solutii, adaptate nevoilor masinariei tale. Facem lucrurile mult mai simple! Contacteaza-ne, consultanta este gratuita!

Comanda fara griji, caci esti asigurat! Pentru acest surub Terex 6114053M1 beneficiezi de o garantie de 6 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Graba nu strica treaba cand vine vorba de livrare. Vei primi acest surub Terex 6114053M1 in aproximativ 24 de ore prin intermediul curierilor rapizi cu care colaboram. Suna-ne sau solicita o oferta online si pregateste-te sa-l primesti. Ai si posibilitatea de a veni la sediul nostru de langa Capitala, daca-ti este la indemana.

Oricat de calitativa ar fi o piesa, daca este montata incorect, n-ai facut nimic. Chiar daca este vorba de un simplu surub, montajul este esential pentru functionarea impecabila a utilajului tau. Apeleaza intotdeauna la profesionisti si te vei bucura de rezultate maxime. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem noi niste mesteri priceputi din zona ta.

d=7,8mm
L=19mm
cheie hexagonala - 8 mm
fixeaza brida cardan Dana Spicer 2310201
Trimite mesaj
Din Gura in Gura