Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa pentru finisor asfalt Caterpillar AP500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar AP500
Cod produs
JRFV3GKE-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa de apa finisor asfalt Caterpillar AP500 este un produs compatibil si cu variantele Caterpillar AP500E, Caterpillar AP500F ! Componenta echivalenta ce vine insotita de garantia producatorului iti prezinta, una dupa alta, calitati uluitoare. Este un articol stabil si rezistent, care va oferi tot suportul sau, pe termen lung, utilajului pe care il detii. Vehiculul tau va functiona ca in primele zile, iar tu vei fi printre cei mai buni din breasla! Iti facem sugestia unui un articol fantastic. Fiabil si rezistent. Durabil. Stabil. Incantator. Iata, deci, o varianta de piesa remarcabila pentru utilajul tau. Esti in cautarea unui produs extraordinar, fiabil si rezistent, ce va asigura un rulaj perfect pentru utilajul pe care il administrezi? Achizitioneaza chiar acum o astfel de pompa de apa!

Aceasta pompa de apa finisor asfalt Caterpillar AP500 este un produs performant!

Este limpede ca buna ziua: utilajul tau nu poate rula fara o pompa de apa in perfecta stare, aceasta avand un rol extrem de important! Nu tagadui! Ia masuri! Alege produsul dedicat vehiculului tau!

Noi suntem taticii pieselor de schimb!

Specialistii nostri sunt mereu aici pentru tine! Inca de la primul telefon te vei simti ca parte dintr-o mare familie! O familie a pieselor de schimb pentru utilaje! Iar in familia noastra nu circula doar produse, circula si informatii pretioase, sugestii si recomandari! Toate acestea te calauzesc pe cel mai bun drum pentru tine si vehiculul tau!

Aceasta pompa vine insotita de toate actele necesare! Timp de 1 an ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Transparenta in comercializarea pieselor de schimb nu este un deziderat pentru noi, este un „must”! Nu s-ar putea altfel!

O pompa de apa pentru finisor asfalt Caterpillar AP500 este produsul perfect compatibil cu vehiculul tau, care va fi livrat la usa ta, oriunde te-ai afla, in cele mai sigure conditii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Ne dam interesul constant ca tu sa ai parte de experiente pozitive, pana la final! Asadar, ne implicam direct si in ceea ce prriveste livrarea produselor comercializate, dorindu-ne seriozitate, timpi buni, manevrare optima!

Un mester cu pricepere si indemanare care va monta corect piesa de schimb achizitionata de tine, se va asigura ca lucrul este dus la bun sfarsit si astfel utilajul tau va rula ca uns! Alege un montaj executat ca la carte!

Specificatii tehnice:

- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura