Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa apa Perkins 41312495

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 41312495
Cod produs
AIJHY9BZ-AT
Out Of stock
Descriere
Daca ai constatat ca pierzi din lichidul de racire, inseamna ca ai o problema cu pompa de apa si trebuie sa rezolvi cat mai rapid chestiunea, altfel dai de bucluc. Motorul se va supraincalzi si n-o sa-i fie bine deloc. Daca ai nevoie de una noua, aceasta pompa apa Perkins 41312495 este alegerea ideala, caci este extrem de rezistenta si de eficienta, chiar si in conditii severe de operare. Vei avea performantele celei originale la un pret super accesibil.

Avem solutii pentru orice defectiune! Cand dai de necaz, da-ne de veste si gasim cea mai buna solutie. Utilajul tau se va simti rasfatat daca ii oferi la timp piese calitative, remediind problemele tehnice pe care le intampina. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri! Cu minime eforturi poti obtine atat de mult, convinge-te!

Pompa apa Perkins 41312495 - pentru o functionare impecabila!
Fiecare piesa are menirea sa in arhitectura utilajului tau, iar aceasta pompa apa Perkins 41312495 joaca un rol extrem de important. Nu ca ar fi ea mai cu mot, dar ce s-ar face motorul fara ea? Iti spunem noi - s-ar incinge si dupa o vreme ar da chix, ceea ce sigur nu-ti doresti. Ea face sa circule lichiduld e racire de la radiator la motor si inapoi, impoiedicand supraincalzirea. Si trebuie sa se miste bine, nu gluma. Mentine-i tineretea cu un antigel de cea mai buna calitate, de preferat cu proprietati anticorozive, si-ai sa vezi - face minuni!

Problemele tehnice se duc ca vantul si ca gandul…
…daca ne suni si ne soliciti ajutorul. Suntem pregatiti sa dam curs provocarilor, astfel ca, ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune, vei primi raspunsurile si sprijinul de care ai nevoie. Ba chiar te putem face sa uiti de ele cu un plan personalizat de intretinere pe termen lung a utilajului tau. Si astea nu te costa nimic, caci ai consultanta gratuita! Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri! Vei economisi si timp, si bani, iar treaba va merge struna.

Uita de griji, pentru aceasta pompa de apa Perkins 41312495 ai o garantie extinsa de 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Desi nu credem sa ai nevoie de ele, pastreaza totusi factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Iti intelegem urgenta, dar nu-ti fa griji. Aceasta pompa apa Perkins 41312495 ajunge la tine super rapid, in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara te-ai afla. Suna-ne sau solicita o oferta online si pleaca spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Pentru a obtine rezultatele scontate, asigura-te ca montajul este realizat corect, de catre persoane calificate in domeniu. Altfel, investitia ta poate fi compromisa, ba chiar si alte piese din jur ar putea avea de suferit. N-are rost sa-ti asumi riscuri inutile, apeleaza la profesionisti. De nu cunosti pe nimeni, iti trimitem noi pe cineva. Da-ne de veste!

1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura