Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Perkins U5MW0208Y

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins U5MW0208Y
Cod produs
LO2Z8NEU-RA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de apa Perkins U5MW0208Y te asteapta in depozitul nostru, pentru a demonstra ce poate. Si poate, crede-ne pe cuvant! Tine in ea toata fiabilitatea si rezistenta pe care le astepti, de fapt, din partea oricarei piese de schimb. Trebuie sa stii ca noi suntem tare focusati pe fapte. Vrem, atat de la utilaje, cat si de la piesele de schimb pe care le comercializam, performanta! Excelenta! Fiabilitate si rezistenta, si nu ne multumim cu mai putin de atat! Recomandarile pe care le facem sunt dintre cele mai serioase, demonstrand calitate, fiabilitate si rezistenta. Nu lasam stafeta jos, din contra! Tinem munca sus, sus, pentru tine!

Aceasta pompa de apa Perkins U5MW0208Y este un articol durabil!

Nu ai in fata ochilor orice fel de pompa. Aceasta pompa de apa este o echivalenta de foarte buna calitate, expediata cu garantie din partea producatorului. Este limpede ca buna ziua: utilajul tau nu poate rula fara o pompa de apa in perfecta stare, aceasta avand un rol extrem de important!

Piesele de schimb - pentru ca utilajul tau sa ruleze precum ceasul elvetian!

Confortul tau este dat de achizitiile corecte, certificate si verificate! Confortul vine din increderea in partenerii cu care colaborezi, cat si in produsele pe care le rulezi. Alaturi de noi vei gasi toate acestea si mai mult!

Aceasta pompa de apa Perkins U5MW0208Y este, de departe, cea mai buna alegere atunci cand vrei sa te asiguri ca utilajul tau ruleaza perfect. Incearc-o acum si vei primi si un certificat de garantie, astfel ca, timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Pentru ca, la noi gasesti, non stop, doar accesorii de top!

Aceasta pompa de apa Perkins U5MW0208Y este produsul pe care il cauti! Serios si de calitate superioara, va oferi tot suportul pentru ca utilajul tau sa ruleze optim! Mai mult, trebuie sa stii ca noi colaboram cu cei mai seriosi curieri, astfel ca tu vei primi piesele dorite rapid si in siguranta! Apeleaza oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Coletele ajung la tine, in cel mai scurt timp!

Montajul de calitate, executat asa cum trebuie, iti asigura bunul mers al utilajului tau! Doar asa ai certitudinea ca totul este infaptuit ca la carte si ca tu poti lucra fara stres!

Specificatii tehnice:

- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura