Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Perkins U5MW0097

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins U5MW0097
Cod produs
G5CJF7UY-AT
Out Of stock
Descriere
O piesa defecta le poate compromite si pe cele din jur, nu amana interventia atunci cand constati ca sunt probleme. Iar daca pompa de apa e cea care da semne de uzura, cu atat mai mult se impune sa iei masuri, ca sa nu-ti faci motorul sa sufere. Nu de alta, dar cand ea nu mai lucreaza la capacitate maxima, motorul tau se va incinge, ceea ce il va afecta cu siguranta. Iti recomandam aceasta pompa apa Perkins U5MW0097 pentru a remedia problema eficient, pe termen lung, pentru ca este o piesa super rezistenta si fiabila. O alternativa excelenta a celei originale - te va surprinde cu siguranta, iar pretul este super accesibil.

Nu te impotmoli cand tractorul tau se impotmoleste. Orice defectiune ai intampina, solutiile sunt la un pas de tine - chiar aici, la noi, suna-ne! Iti punem la dispozitie un intreg arsenal de piese de schimb de cea mai buna calitate, le vei gasi cu siguranta pe cele de care ai nevoie pentru a iesi din bucluc. Daca nu stii pe care sa le alegi, specialistii nostri iti stau la dispozitie. Expune-ne pe scurt problema, noi sarim cu solutia!

Pompa apa Perkins U5MW0097 - pentru o functionare impecabila!
Poate nu stiai, dar aceasta pompa apa Perkins U5MW0097 este indispensabila in angrenajul motorului masinariei tale. Ea pune in miscare lichidul de racire de la radiator la motor si invers, prevenind supraincalzirea motorului si ajutandu-l sa ramana la o temperatura prielnica functionarii in parametri optimi. Iti recomandam sa folosesti si un antigel de cea mai buna calitate, cu proprietati anticorozive, pentru a-i spori eficienta si a-i prelungi durata de viata.

Dileme, nelamuriri? Suntem aici sa-ti raspundem!
Facem lucrurile sa fie mai simple, nu-ti mai bate capul. Ori de cate ori te confrunti cu vreo defectiune tehnica, gasesti la noi tot sprijinul de care ai nevoie. Iti oferim consultanta gratuita, ca sa-ti fie cat mai usor sa depasesti obstacolele, asadar, orice nelamurire ai avea sau daca te simti in impas, da-ne un semn si te ajutam sa iesi la liman. Specialistii nostri se documenteaza in permanenta pentru a fi la curent cu cele mai noi informatii din lumea utilajelor si a-ti putea furniza informatii concrete, tintite pe nevoile utilajului tau. Contacteaza-ne!

Comanda cu incredere, caci esti asigurat. Pentru aceasta pompa de apa Perkins U5MW0097 ai garantie timp de 12 luni de la data achizitiei, in cazul defectelor de fabricatie. Vei regasi factura si certificatul de garantie in interiorul coletului.

Stim cat de pretios e timpul, nu ti-l vom irosi. Iti vom livra aceasta pompa apa Perkins U5MW0097 in aproximativ 24 de ore, in orice localitate din tara. Trebuie doar sa ne suni sau sa ceri o oferta online si pleaca spre tine. De asemenea, ai si posibilitatea de a veni sa ridici coletul de la sediul nostru din apropierea Capitalei. Suntem bucurosi de oaspeti!

Ca sa n-arunci banii pe fereastra, acorda montajului importanta cuvenita. Oricat de calitativa ar fi piesa, daca nu-i montata corespunzator, n-ai facut nimic. Pentru a obtine rezultate maxime, lasa montajul in mainile unor profesionisti, care stiu exact ce au de bifat ca lucrurile sa functioneze perfect. De ai nevoie de mesteri priceputi, ti-i trimitem noi.

1 garnitura
Trimite mesaj
Din Gura in Gura