Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Perkins PERU5MW0206

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins PERU5MW0206
Cod produs
FE8C6NWS-RA
Out Of stock
Descriere
Te rugam sa apelezi exclusiv la profesionisti cu experienta! Achizitiile de piese de schimb pentru utilaje nu sunt actiuni care se pot face la plesneala, sau dupa ureche. Este extrem de important sa alegi corect si sa poti pune in balanta avantajele componentelor catre care te orientezi. O astfel de pompa de apa Perkins PERU5MW0206 calitativa se afla in depozitul nostru la o oferta de pret dintre cele mai faine! Dintre multele componente ce, impreuna, alcatuiesc un utilaj, una dintre cele mai importante este pompa de apa. Ea nu este altceva decat un dispozitiv care are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi, intr-un proces de recirculare.

Aceasta pompa de apa Perkins PERU5MW0206 este o componenta performanta!

Inlocuieste pompa de apa veche atunci cand ea da semne de imbatranire. Nu ai nevoie sa lucrezi cu securea deasupra capului! Nu ai nevoie sa te intrebi, secunda de secunda, daca utilajul tau nu cumva ruleaza supraincins!

Consultanta gratuita este o alegere in sine!

Increderea in partenerii cu care colaborezi este o stare pe care o ai la purtator, fiindca stii ca noi vedem extrem de multe detalii, iar experienta notabila a angajatilor si calitatea pieselor din depozit fac toata diferenta!

Hartiile chiar conteaza! Acum, cel putin! Nu e doar hartogarie! Pompa noastra de apa este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Pompa de apa Perkins PERU5MW0206 este o alegere perfect justa! Si, tot ce ai de facut pentru a o avea cat mai curand, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Un montaj gresit poate deveni o mare problema.
• O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura.
• O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice:
- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura