Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de apa Perkins 90010781

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Perkins 90010781
Cod produs
EFH5WA6R-RA
Out Of stock
Descriere
O astfel de pompa de apa Perkins 90010781 este un produs 100% compatibil cu masinaria pe care o exploatezi, care te asteapta in depozitul nostru! Pompa de apa este componenta motorului care se asigura ca acesta din urma functioneaza avand temperaturi optime, corecte! Este un fel de inima, daca vrei, caci, asa cum inima pulseaza sangele in tot corpul tau, asa pompa noastra tine utilajul in viata! Este limpede ca buna ziua: utilajul tau nu poate rula fara o pompa de apa in perfecta stare, aceasta avand un rol extrem de important! Ce ai zice sa ne apelezi chiar acum? Te invitam sa aflam impreuna, rapid si sigur, toate solutiile la toate problemele utilajelor tale!

Aceasta pompa de apa Perkins 90010781 este o piesa de incredere!

Inlocuieste pompa de apa veche atunci cand ea da semne de imbatranire. Nu ai nevoie sa lucrezi cu securea deasupra capului! Nu ai nevoie sa te intrebi, secunda de secunda, daca utilajul tau nu cumva ruleaza supraincins!

Consultanta gratuita este o alegere in sine!

Increderea in partenerii cu care colaborezi este o stare pe care o ai la purtator, fiindca stii ca noi vedem extrem de multe detalii, iar experienta notabila a angajatilor si calitatea pieselor din depozit fac toata diferenta!

Hartiile chiar conteaza! Acum, cel putin! Nu e doar hartogarie! Pompa noastra de apa este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 12 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Pompa de apa Perkins 90010781 este o alegere perfect justa! Si, tot ce ai de facut pentru a o avea cat mai curand, este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru!

Un montaj gresit poate deveni o mare problema.
• O idee excelenta ar fi sa uiti complet de improvizatii si sa ceri o recomandare sigura.
• O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!

Specificatii tehnice:
- o garnitura
- Z=17
Trimite mesaj
Din Gura in Gura